2777
2789

من بخام حالم خوب شه یا رانندگی میکنم

یا هم سکوت کامل میکنم خونه رو یکی دوساعت تنهایی با قهوه و آهنگ ملایم و....

هرکس خودش میدونه حالش با چی خوب میشه

بنظرت حال خودت با چی خوب میشه؟روزی یه ساعت صرف اون کن

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم باشگاه یه روز درمیون و شبش با سلیقه و ذوق صبحانمو اماده میکنم میذارم یخچال و صبح باحوصله میخورم لباس میپوشم میرم باشگاه دوساعت ورزش میکنم میام خونه میرم حموم و یه یه روتین کامل پوست و مو انجام میدم

میتونم بگم این کار زندگی منو ۱۸۰ درجه تغییر داد

جوریکه الان من نزدیک پریودمه باید داغون باشم مثل همیشه ولی پرانرژی و سرحالم و به همه کارامم میرسم

به شماهم پیشنهاد میدم وقتی رو به ورزش و روتین و غذای خوب اختصاص بدین

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

درس خوندن هم عین رژیم گرفتنه 

حداقل یک روز ازاد داره 

اون روز مال خودت باش نه مال درس و ترس از آینده و ….

برو بچرخ قدری پول خرج کن خودتو به یه سینما یا حتی یه قهوه دعوت کن و برگرد 

ضمنا برای بیرون رفتن هم دنبال دوست و همراه نباش آدم ها باید یاد بگیرین تنهایی بهشون خوش بگذره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
میرم باشگاه یه روز درمیون و شبش با سلیقه و ذوق صبحانمو اماده میکنم میذارم یخچال و صبح باحوصله میخورم ...

از کجا بدونم روتین مناسب پوست و موی من چیه 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

از کجا بدونم روتین مناسب پوست و موی من چیه

من واسه مو روتین خاصی ندارم ولی الان خیلی موهام جون گرفته و براق شده همون یه روز در میون بعد باشگاه میرم حموم با شامپوی بدون سولفات سرمو میشورم و ماسک مو میزنم و ترکیب روغن ارگان و نارگیل این روتینی هست که واسه همه موها جواب میده

واسه پپست تخصصی تره اگه جوش دارین یا پوستتون خشکه هرکدوم روتینش فرق میکنه از داروخونه یا مشاور پوست و مو که حضوری پوستتونو ببینه سوال کنین

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

من واسه مو روتین خاصی ندارم ولی الان خیلی موهام جون گرفته و براق شده همون یه روز در میون بعد باشگاه ...

آرگانو نارگیلو بعد حموم استفاده میکنی!چرب نمیشه موها؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

ارگان اصل چرب نمیکنه من ارگان او جی ایکس بعد حمام یکم میزنم خوبه

اهان مرسی عزیزم 

آرگانو نارگیلو بعد حموم استفاده میکنی!چرب نمیشه موها؟

من با ارگان قاطی کردم در حد دوسه قطره میزنم کف دستم گرمش میکنم و از بالا به پایین دست میکشم لای موهام خیلی براق میشه