2777
2789
عنوان

بیاین بگین باپولم چیکارکنم

119 بازدید | 7 پست

سلام من شاغلم درامدم ماهی 20تا25میشه خالصش ولی خب کلا زیاداهل پس اندازنیستم وحسابمون ازهم جدانیس باشوهرم واسه خدج زندگی 0حالا70تومن پس اندازکردم. 

خودم گوشی مودوست دارم عوض کنم قالی هامو ویه جفت باندبخرم شوهرمم 30میزاره روش یااینکه برم طلابخرم طلا دارم یه نیم ست و6تاالنگو وبنظرم کافیه اینم بگم شوهرم اصلا پول به لوارم خونه نیمده مثلا مبلهاوسرویس چوب وپرده رو وخودم عوض کردم الانم زوری میخام بگیرم دل خودم پیش لوازم خونه هستش وگوشیوضعش هم خوبه هااما میگی کاردش میزنن خرج وسیله بکنه خرج شکم خوب میکنه واسه رخت ولباسس هم ضعیفه کمی که خودم میخرم کلا براخودموبچه

ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان وبابام میگن طلا بخریاماشین قراضه اتوعوض کن😅😅😅

من بودم ماشینم عوض میکردم البته اگه به اسمم بود

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

نمیده ازاول هم کارنمیکردم پول درست وحسابی نمیدادش منم روم نمیشدبگیدم

روم نمیشه چیه با جنگ و دعوا بگیر   

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

روم نمیشه چیه با جنگ و دعوا بگیر

اون اوایل روم نمیشدش بعدشم عادت کردش نمیده میگه خوبه همینهااا مگه چشونه ننه من هنوفرشهاشو 4ساله عوض کرده😑یامبگه تومدام پول به پارچع میدی