2777
2789
عنوان

کیا بلو بانک دارن

368 بازدید | 28 پست

بلو بانک خوبه ؟ راضی هستین؟ فرقی با کارت های دیگه نداره ؟ یعنی مثلا میتونم باهاش کارت به کارت کنم ؟ 

به نظرتون رنگ سبزش قشنگ تره یا آبی؟

خوبه من راضیم 

رزگلد قشنگ تره

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبی دارم چون اسمش روشه بلو

بلو کارت قرمز و‌سبز 😂 خیلی ضایعست

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

من دارممم، عالیه من از وقتی گرفتم تمام کارتامو گذاشتم کنار ، خیلی راحت کارت به کارت انجام میشه، سبزش خیلی قشنگه اما مال من ابیه

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

مطمن نیست. تو اینستا پر شده از کسایی که شاکین ازش

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

فرقی نداره

رنگ انتخاب میکنی 

کارت به کارت 

چمیدونم خرید شارژ

همه چی داره

حسابت از ۳ میلیون به بالا باشه تا چند ماه

بهت وامم میده همون انلاین بی ضامن

اگرم خواستی ثبت نام کنی

یه لطفی کن کد منو بزن

کارت مشکی میخوام از این رنگ مال خودم خوشم نیومده😂😂😂

دعوت کننده هام بره بالاتر مشکی میگیرم

MK6E2I

این کد دعوتمه

ممنون میشم بزنی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نه بابا

یه چند تا عکس بدون روسری از یسری کارمنداش درومده

الکی داستان میسازن براش

چون خارجن کادرش

من مادرم یا همکارای مادرم 

پول حقوقشونو چند ساله میریزن داخلش

خودم چون پول زیادی ندارم وام تا ۲ تومن گرفتم

ولی مادرم ۱۰ تومن گرفته

یا همکارش تونسته ۴۰ تومن بگیره

من از سال ۹۸ دارمش شکایت خاصی ندارم خوبه 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

نه بابایه چند تا عکس بدون روسری از یسری کارمنداش درومدهالکی داستان میسازن براشچون خارجن کادرشمن مادر ...

نه چندتا بلاگر دیدم. پست گذاشته بودن که پولشونو برداشت شده.

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

باید اپلیکیشن نصب کنیم؟ اگه آره اسم برنامه اش چیه ؟؟

سرچ کن بلوکارت

میادش

توی بازار سرچ کنی یا گوگل میاد

اینم کد دعوت منه🦦💙

خودتم دوستانو دعوت کن

بعد ۱۰ تا میتونی کارت رنگ مشکی بگیری

هر کیم دعوت کنی یه پول اندازه ادامس بهت میده🦦😂

من از سال ۹۸ دارمش شکایت خاصی ندارم خوبه

جدیدا اینجوری شده. خودمم دارم گذاشتمش کنار

نه چندتا بلاگر دیدم. پست گذاشته بودن که پولشونو برداشت شده.

از اونجایی ک به بلاگرا اعتماد ندارم

احتمالا وام مفتی ازش میخواستن ک تبلیغش کنن

اونم نداده😂😂😂😂