2777
2789

سلام دوستان

من این ماه دکترم بهم کلومیفن و آمپول منوتروپین و سینال اف داده

میترسم مصرف همزمانشون برام خطر داشته باشه

شما تا حالا پیش اومده هر سه  تا رو مصرف کرده باشین

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

منم خوردم فردا۱۳سیکلمه میرم برااندازه ی فولیکولام دعاکن خوب باشن🥺🥺یامیترسم زودترآزادشده باشن آخهه ...

سلام گلم ایشالا باردار میشی این ماه،میشه بگی چه چیزایی مصرف کردی

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم ایشالا باردار میشی این ماه،میشه بگی چه چیزایی مصرف کردی

کلومیفن استرادیول بعداسیدفولیک باویتامین دی قرارشده اگه بعدسونوبرم پیشه دکتراگه خوب فولیکولاآمپول آزادسازی بده اگه نباشه بیخیال بایدبشم🥺🥺

کلومیفن استرادیول بعداسیدفولیک باویتامین دی قرارشده اگه بعدسونوبرم پیشه دکتراگه خوب فولیکولاآمپول آز ...

ایشالا فولیکولای خوبی داری،من پنج تا منوتروپین و چهار تا سیال اف و یه جلد کلومیفن داره،فولیکولام خیلی ریزه

ایشالا فولیکولای خوبی داری،من پنج تا منوتروپین و چهار تا سیال اف و یه جلد کلومیفن داره،فولیکولام خیل ...

سیکلت چندروزس من ۳۰روزس چندم میری براسایزفولیکولات؟؟ خوبه ۱۳هم برم میترسم زودترآزادشده باشه براداروهااین ماهم بپره

سیکلت چندروزس من ۳۰روزس چندم میری براسایزفولیکولات؟؟ خوبه ۱۳هم برم میترسم زودترآزادشده باشه براداروه ...

سیکلم سی روزست،هنوز پریود نشدم،بهم نگفت که برگرد تا فولیکولاتو بررسی کنم

ولی دفعه قبل رفتم گفت تخمدان چپت اصلا فولیکول نداره،تخمدان راستتم سه تا فولیکول ریز بدردنخور داه

سیکلت چندروزس من ۳۰روزس چندم میری براسایزفولیکولات؟؟ خوبه ۱۳هم برم میترسم زودترآزادشده باشه براداروه ...

من دفعه قبل روز 13رفتم واسه ببررسی فولی

شایددیریازودرفتی

نه روز سیزده رفتم،ولی وقت پریودی هیچی مصرف نکرده بودم

چن ماهه اقدامی؟