2777
2789

وپشت گوش نندازم مثلا برنامه میریزم ی تغییری کنم ی کاری کنم مثلا ورزش کنم کمترگوشی استفاده کنم کمترفکرکنم کمتر فکر کنم اراده تغییرکردن وعملی کردن برنامه هامو ندارم چکارکنم بنظرتون!؟ 🌻🙏🏻

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به خودمون برنامه ریزی هامون متعهد باشیم ..ولی خب

خب عزیزم متاسفانه یکاری وشروع میکنم کم میارم یامثلا اگر مشکلی توزندگیم باشه دیگ بقیه برنامه هاموکنسل میکنم

خب میدونم ندارم چکارکنم ارادم تقویت بشه

چند بار اول به زور هم که شده انجامش بده.و اینکه یکی از روش هایی که خودم تست کردم و موفقیت آمیز بود اینبود که به خودم گفتم: اگه امشب ورزش نکنم گ*ی‌ام

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

خب میدونم ندارم چکارکنم ارادم تقویت بشه

خب هر کاری که میخوای انجام بدی رو بنویس

بعد به بخش های کوچیک تقسیم‌ کن

مثال میزنم

مثلا فک کن میخوای اتاقت تمیز کنی

یهو که نمیشه

برنامه بریز کم کم 

اینجوری یواش یواش انرژی می گیری

خب هر کاری که میخوای انجام بدی رو بنویسبعد به بخش های کوچیک تقسیم‌ کنمثال میزنممثلا فک کن میخوای اتا ...

درسته اینم خوبه ی چالش تغییرگذاشتم واسه خودم مثلا وقتی شرایط روحیم روب راه نیس یهوو عقب میکشم نمیتونم برناممو انجام بدم

قورباغتو قورت بده☝🏻

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

باید تو محیط انگیزشی قرار بگیریمثلا برو باشگاه تا آدمهای خوش هیکل ببینی تشویق بشییا تو گروه درس خونه ...

فکرکن ی چالش گذاشتی روخودت کارکنی واس خودشناسی بعدمیبینی اونموقع ک داری روخودت کارمیکنی اوضاع بدمیشه دیگ نمیتونی ادامه بدی