2777
2789

سلام 

من یه ماهه میکروبلیدینگ کردم و ازون موفع هر روز ابروهام می ریزه دست می کشم آروم تو ابروم چندتار ابرو میاد تو دستم 

خیلی نگرانم کسی بوده مشکل منو داشته بعدا رفع شده آیا ابروهای ریخته شده دوباره دراومدن و اینکه چه دارویی استفاده کردین 

ممنون میشم هرکس اطلاعاتی داره بگه منو از نگرانی دربیارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کردم ولی خیلیم نباید بریزه بعدش خوب میشه 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
جواب درستی نداد گفتم حتما عمیق زدی فولیکول آسیب دیده میگه نه

منم 18روزه زدم ولی این مشکلو نداشتم شاید پوستتون حساسه ب رنگ

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خودتون ابرو داشتین یا خالی و تنک بود نمی دونم ممکنه ولی من قبلا بن مژه زده بودم این مشکلو نداشتم

شاید اشتباهی از تتوکارتون بوده 

من ابروهام نازک بودن راضیم کاملا 

برای شما هم ریخت چقد کی خوب شد خودتون ابرو داشتین من ابروهام پر بود فقط دمش خالی بود ولی کلشو زد خیل ...

زیاد نریخت چند تا دونه دو روز صبر کن بزار زخمش خوب شه درست میشه من خودم ابرو داشتم یکم خالی بود میکرو گردم 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
زیاد نریخت چند تا دونه دو روز صبر کن بزار زخمش خوب شه درست میشه من خودم ابرو داشتم یکم خالی بود میکر ...

دو روز صبر کنم الان یک ماهه میکرو کردم بعد یه ماه هنوز می ریزه ابروم زحمش که خوب شده جرات نمی کنم صورتمو بشورم ابروهام میاد تو دستم 

دو روز صبر کنم الان یک ماهه میکرو کردم بعد یه ماه هنوز می ریزه ابروم زحمش که خوب شده جرات نمی کنم صو ...

چقد بد برای من اینجوری نشده حتما برای تتو این کارا تحقیق کنید هر جایی نرید 

من که راضی نیستم ابروم می ریزه و دم ابروم هم اصلا رنگ نگرفته اصلا تغییر نکردم فقط واسه خودم غصه درست ...

الهی تتوکارتون کاراش خوبن؟ رنگ خوب. زده؟کارش چطور. بود و هست؟ 

من روزای اول ناراضی بودم بخاطر رنگش ولی درست شد و برا ترمیم حتما میرم

الهی تتوکارتون کاراش خوبن؟ رنگ خوب. زده؟کارش چطور. بود و هست؟ من روزای اول ناراضی بودم بخاطر رنگش ول ...

کجا انجام دادین 

من پیش پیگمنتور نیلوفر تو مرکز مریم حمزه ای سعادت آباد انجام دادم گفتم بشون تتو کار خوب نبوده گردن نمی گیرن که