2777
2789
عنوان

توروخدا گول هر پسریو نخورید

202 بازدید | 24 پست

دختر خالم پونزده سالشه با یه پسره دوست شده 

پسره خرش کرده دختر خالم یروز که خالم نبوده پسررو دعوت کرده خونشون و پسره ام کار خودشو کرده 

بعدشم که باهاش خاسته کات کنه دختر خالم بش گفته ولی بهم دست زدی پسره ام خندیده گفته تو اسکلی اینچیزا خیلی برا همه عادیه و از همجا بلاکش کرده

دوروزه خونه ماست و همش گریه میکنه شانس آورده فقد دخترونگیشو نگرفته

توروخدا نگید خیلی وقته باهمیم همو دوس داریم فلانه

هرکسی می‌تونه به وقتش تغییر کنه و یه آدم دیگه بشه

به هرکسی اعتماد نکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره راس گفت دخترخالت اسکله که بااین سن پسرآورده خونه خالی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

می‌گفت دیدم همه دوستام دارن منم کردم اینکارومن تنها کاری که ازم برمیومد بردمش آزمایش

متاسفانه این روزا دخترا بهشون بر می خوره میگیم از پسرا دوری کنید سری هم هوا می کن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

دخترخاله شما خیلی خر بوده ببخشیداا

۱۵ سال بچه نیس که نفهمه دورو برش چخبره و اوضاع جامعه چطوریه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

پسره گفته میام پیشت که تنها نباشیولی وقتی اومده خرش کرده

پسره چند سالش بوده؟

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
پسره گفته میام پیشت که تنها نباشیولی وقتی اومده خرش کرده

دوتابزن پس کله دخترخالت که دیگ ازین کارانکنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون