2777
2789
عنوان

بجای یلدا میخوام کریسمس بگیرم 🎁🍬🧁

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 152 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دخترت یه عروسک هم بگیر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کاجا رو تم تولدی ها دارن؟

خودت کاج جمع کن درست کن دخترت هم سرگرم میشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من سیاه نمی‌پوشم و هیچ روزی عزا نمی‌گیرم. نه محرم نه فاطمیه نه هیچ چیزی مربوط به انسان ها ی مرده برا ...

خب خدا خیرت بده،پس چرا دلت با خوشی مردم حالا به هر دلیلی عروسی،عقد،جشن تولد،سالگرد ازدواج،شب یلدا،کریسمس و.... باشه ،صاف نیست؟؟؟شمارو بخدا درمورد همه چی موضع نگیرین،بخدا تو خیابون میبینم کسی تیپ زده کیف میکنم میگم طرف دلش به همین تیپ و آرایش خوشه،خداروشکر

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
اولا تاریخ دقیق تولد عیسی مشخص نیست ثانیا ۱۲۳۹۹۹ نفر دیگه بدون پدر متولد نشدن و مرده زنده نکردن و مث ...

پس چرا تولد امام حسینو می‌گیرید؟ اونکه پدر داشته😁

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

چرا فکر میکنید مسیحی ها کافرند؟ خدایی شماها دیگه از اون ور بوم افتادید

کافر که شاخ و دم نداره عزیزم حالا این روزها این جشن ها دیگه رنگ و بوی مذهبی نداره شاید بشه کنار اومد نمیدونم