2777
2789
عنوان

آبروی یک نفرو بردم...چکار کنم خدا ببخشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه  ب شوخی چت کرده شوهر بی غیرتشم کتارش بوده

شوخی دیگه چیه ؟

این توجیح برای من اصلا قابل قبول نیست 

آدم با مرد متاهل توی چت شوخی نمیکنه

خصوصا عشق سابقشم باشه

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  
شوخی دیگه چیه ؟ این توجیح برای من اصلا قابل قبول نیست  آدم با مرد متاهل توی چت شوخی نمیکنه & ...

اره منم تعجب کردم چرا عذاب وجدان گرفته اوففف عشق سابقشم بوده؟ ای بمیره زنیکه چقد پررو تشریف داره  من تعجبم ازشوهرش گفته بشین چت کن با ی مرد دیگه اخه مگه داریم مگه میشه بی غیرتی تا چ حد بنده خدا استاتر ساده هس از نفرین ی زن شر ترسیده بگو بهش امیدورارم ی زنیکه عین خودت پای شوعر خوش غیرتت بیفته زندگیت نابود کنه ببینم خوشت میاد عزیزم ادم ب اینجور چیزا شوخی نمیگه وقتی ببینه طرف زنو بچه داره قابل هضم نیست ادم با برادر خوذشم همچین شوخی نمیکنه

از وقتی ک این بحثا پیش اومد خانمه عکس پروفایلای منظور دار میذاره ...مثلا.نوشته عکساش این مضمونه ب خد ...

شماهم بزار رو پروفایلت بهتره سر هرکس تو زندگی خودش باشه

خواهشا ساده نباش خوب کاری کردی

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
یک خانمی از اقواممه...با شوهرم چت میکزد برا شوخی و مسخره بازی منم حساس شدم و فوششدادم بعد هم پیش خال ...

شما خیلی خانوم خوب و با وجدانی هستی . هنوز نمردم و دیدم نسل این انسانها منقرض نشده . من آدمای خیلی بدی دیدم . کسانیکه بدون دلیل به یکی تهمت می زنن . شما حداقل یه آتوی کوچیک دستت بوده که این کارو کردی اوناییکه من دیدم یه آتوی کوچیکم نداشتن اما صحنه سازی هم کردن الانم وجدانشون تو خواب آرومه . هنوزم شمشیرو از رو بستن . شما اینقدر وجدان داری . زیاد ناراحت نباش همون خانوم اگر شما خاک زیر پاش بشی و دو میلیون دفعه عذر خواهی کن و هدیه و برگردوندن ابرو  و ........ ممکنه تا ابد با شما بد باشه و خیلی بیشتر از اینی که شما در حقش کردی تا آخر عمر جواب بده . البته ممکنه اینطوری نباشه و اون خانوم هم خیلی خوب باشه . ولی می خوام بگم اگر اون حالتیه که من می گم پس ناراحت نباش . چت کردن ایشون با همسر شما چه معنیی داشته خیلی هم بیراه نگفته بودی