یه نیرو گرفتم برا حسابداری معلول جسمی بود ماهی 8 میلیون بهش میدادم. 8 ساعت کار دو روز هم مرخصی. بازم گفتم ثواب داره حالا بعد از یک سال کارم تمام شد. بیرونش کردم اونم رفته شکایتم کرده گفته حقوقم بیشتر بوده بهم نداده. به نظروتون حق با کیه 🌿
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا کسی اینو سر کار نمیبرد من دلم سوخت براش ولی اینم آخرش
ببین الان دلت ازش پره اینو میگی ولی به کسی شمادت نکن یباریکی به یکی ازعزیزام شمادت کرد خدا شاهده بچه اش سه بار تا دم مرگ رفت معلولیتش دست خدا بوده خدا باکسی سراین ماجرا شوخی نداره بعدشم اگه قرارداد داری نمی تونه کاری بکنه
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
والا کسی اینو سر کار نمیبرد من دلم سوخت براش ولی اینم آخرش
اگه بیمه اش نکردی حق داشته
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه