2777
2789
عنوان

به خاطر همینه که آدم بی رحم میشه 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هشت ساعت کامل کار میکرده باید طبق قانون کار بیمه و حقوق دریافت کنهحتی اگر معلول بوده چون شما موق ...

همه هرسه ماه یکی میارن تا کار به اینجا نکشه ولی من اشتباه کردم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2248445

والا کسی اینو سر کار نمیبرد من دلم سوخت براش ولی اینم آخرش

ببین الان دلت ازش پره اینو میگی ولی به کسی شمادت نکن یباریکی به یکی ازعزیزام شمادت کرد خدا شاهده بچه اش سه بار تا دم مرگ رفت معلولیتش دست خدا بوده خدا باکسی سراین ماجرا شوخی نداره بعدشم اگه قرارداد داری نمی تونه کاری بکنه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

والا کسی اینو سر کار نمیبرد من دلم سوخت براش ولی اینم آخرش

اگه بیمه اش نکردی حق داشته 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ببین الان دلت ازش پره اینو میگی ولی به کسی شمادت نکن یباریکی به یکی ازعزیزام شمادت کرد خدا شاهده بچه ...

آره میدونم. ولی با اینکه قرارداد ندارم  ولی رسید حقوق داره میتونه دستش بالاست 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2248445

آره میدونم. ولی با اینکه قرارداد ندارم ولی رسید حقوق داره میتونه دستش بالاست

خهب توعم بگو یساله بااین شرایط حقوقی کار میکنه تازه یادش افتاده؟