2777
2789
عنوان

پسرابا دختر مریض و زشت ازدواج نمیکنن پس به پولشوم اهمیت بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 37 پست
پاهام مشکل داره

اونی که واقعا دوستت داشته باشه همه جوره باهاته. شعار نیستا. واقعیته 

یه بنده خدایی میشناختم دستش سوخته بود یه پاشم کوتاه تر بود. شوهرش هم ادم خوبی بود هم وضع مالی خوب هم ظاهر خوب 

تو هم از معیارات کوتاه نیا. اصلا هم به پسری بدهکار نیستی که بخوای بی پولیشو تحمل کنی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر قبلی که باهاش نامزد بودم نه پول داشت نه هیچی بیماری جسمی نداشت ولی روانی چرا روح‌وروانش خیلی خر ...

ببین شما اگر مشکل جسمی دارین باید حلش کنید نباید بخاطر این مشکلتون با ی روان پریش نامزد میکردین ،، البته برای من ک از اول پول و قیافه مهم بود،،،، شما بیشتر رو توانایی های خودت کار کن تا اینکه منتظر ی مرد باشید من خیلیا رو دیدم دختر گوشتش مشکل داره یا دستش پسر عاشقش میشه باهاش ازدواج می‌کنه 

من یکی می‌شناختم دختره ناراحتی قلبی داشت حتی قبل ازدواج ب پسره گفتن دختره زیاد دوام نمیاره 

ولی پسره عاشق بود قبول کرد 

خلاصه ازدواج کردن 

ی ماه بیشتر عروسی نگرفته بودن دختره فوت میکنه

پسره تا ی سال افسرده شد

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ولی من دیدم که آقا جونشم برا زن مریضش میده اینایی که سر راهت قرار گرفتن واقعا نمیخواستنت وگرنه با بی ...

بعد اینکه ازدواج کنین فرق میکنه 

بابای من وقتی مامانم مریض شد هواشو داشت وخیلی کم پیدا میشن مرداییکه زن مریض بگیرن

دیدی تو اینستا دختره دست نداره یا پا ندارهولی طرف چجور عاشقشه تو کارابهش کمک میکنه چون عاشقه دیگهولی ...

بعضی از مردا واقعا دیوانه ان من یه موی خیلی نازک بالای پلکم نزدیک ابروم دراورده بودم. پسره برگشت گفت چرا  اینجا مو داره 

گفتم انقدر برات عجیبه کسی زیر ابرو دربیاره؟ بعضی مردا واقعا روانین. بعضیا هم واقعا خوب 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

ببین معیاراتو همسطح خودت کن ک راحت تر باشی

مثلا دوتا دختر رو تصور کن 

یکی چهره معمولی با خانودده با اصالت فرهنگی در رفت و امد با سطح خوب 

و یکی چهره زیبا با خانواده سطح پایین و همش در حال دعوا

خب قطعا

شانس نفرراول بیشتره  من نمیگما 

من دیدم با چشمام 

قطعا ی فردی هست ک شخصیت و پول داره و ممکنه لکنت داشته باشه ایشون میشه همسطح و کفو شما 

چون میفهمه درد چیه

البته بازم میگم چیزی هس ک تو جامعه دیدم استارتر قشنگم

صرع یه بیماری کنترل شده است و عین بقیه مریضی هاس در نظر مردم عجیبه

صرع بیشتر به خاطر انتقال مادر به فرزند سخت میگیرن فک کنم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خودتو دست کم نگیر    به خاطر پاهات به هر کسی بله نگو و یک عمر خودتو بدبخت نکن   منت داشتن با همین شرایط قبولت میکنن نداشتن برن به درک   یاد ی خانم افتادم از اینا که ۱ پاش از لگن مشکل داره موقع راه رفتن باسنش میچرخه و لنگ میزنه طفلک با اون وضع ازدواج کرد کلی آزار خانواده همسر  زخم زبون با همون حال باردار شد زایمان کرد آخرش بعد کلی سال ی دکتر گفته بود پات در رفتگی لگن مادرزادی و با ی عمل ساده درست میشه پاهاش خوب شد اما دلش نه 

یکی دیگم میشناسم دختره پاهاش پرانتزی بود ولی پسره عاشقش شد ازدواج کردن حتی دختره نمی‌خواست قبول کنه بیان خواستگاری من گفتم بزار بیاد اگ نخاست میره دیگ ک قسمت شد

یکی دیگم میشناسم دختره ام اس داشت کلی هم پسر بازی می‌کرد 

پسره عاشقش شده بود با پسرای دیگ دعوا می‌کرد ک شما این دختر رو گول میزنین اصلا باور نمیکرد ک خود دختره اهل پسر بازیه 

آخرش ازدواج کردن

باید خدا بخواد عزیزم 

اگ بخواد یکی عاشقمون میشه،  اگ نخواد ک سینگل باقی میمونیم منم ی بیماری دارم کسی تا حالا منو دوست نداشته بهشونم  حق میدم 

سنمم  بالا رفته فک کنم تا آخر سینگل بمونم هوووف🥲🥲🥲😭💔

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)