2777
2789

الان از لحاظ عاطفی و جنسی خیلی با شوهرم.خوبم.اما خب اجتماعی نیست تو هیچکدوم عروسیا و عزای فامیل نه میزاره برم.نه میاد.هروقتم تو شهر زندگی کردیم فقط خیانت کرده ولگردی کرده بدهی بالا آورده

منم که خودم شهر زندگی کرده بودم خونه پدرم.یعنی خونه پدرم شهره

نمیتونم اینجا زندگی کنم

اما هرچی فکرش میکنم میبینم آینده ای ندارم

اما میترسم جدابشم پشیمون بشم

هم از تنهایی میترسم

هم الان چون رابطمون خوبه نمیدونم چجوری بگم طلاق میخوام

آخه واسه طلاق حداقل باید دعوایی چیزی بشه

من ممیتونم بگم بخاطری که آینده ندارم میخوام جدا بشم

به قول یکی از روانشناسا

زن و مرد بعد چند سال زندگی زیر یه سقف

اگه با هم به تفاهم نمیرسن و همش بحث و جدل دارن و هر روز درگیریا بیشتر میشه

زودتر تصمیمشونو بگیرن

چون گل زندگی هر کسی جوونیشه

میگفت جوونی همو از هم نگیرن

اگه جلسات مشاوره و هر راهی جواب نداد

هر کی بره سراغ زندگیش

تا فرصت های آینده شون از دست نره

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم هنوز صحنه هایی رو که پدر و مادرم با هم دعوا میکردن و ظرف و وسیله تو سر هم میشکستن جلوی چشممه. ولی مامانم هنوز که هنوزه افتخارش به اینکه دندون سر جیگر گداشته. ولی خبر نداره با روح و روان ما چه کردن که الان هم من هم دو تا داداش هام عصبی هستیم و با گوچکترین چیزی واکنش نشون میدیم و بچه هامون رو میزنیم. ببینید این پروسه معلول رو

الان از لحاظ عاطفی و جنسی خیلی با شوهرم.خوبم.اما خب اجتماعی نیست تو هیچکدوم عروسیا و عزای فامیل نه م ...

عزیز من هر مردی تو رختخواب مهربون میشه. مهم ادم بودن و مسئولیت پذیر بودن ادم هست

چرا؟ مادر مشكلي داشت؟

نه هیچی . همیشه اولویته با پدر و جد پدریه . مگه خودشون نخوان.

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
الان از لحاظ عاطفی و جنسی خیلی با شوهرم.خوبم.اما خب اجتماعی نیست تو هیچکدوم عروسیا و عزای فامیل نه م ...

اينهمه دلايل واسه طلاق داري،بازم دنبال دليلي؟

اعتياد

بيكار بودن و خرجي ندادن

حس ميكنم هنوز دوسش داري؟آره؟

خدايا شكرت.
مثلا بچه با پدرو مادري همش با هم دعوا دارن يا طلاق عاطفي گرفتن،داغون نميشه؟؟؟ من يادم،وقتي كه بچه ب ...

عزیزم من خودم همچین زندگی ای داشتم..هر روز جنگ   دعوا و کتک کاری و تا قبل از ازدواجم روحیه ام داغون بود ..من میگم چرا زن و شوهرا جلو بچهدباهم دعوا میکنن..چرا دعوا هاشون جلو بچه است ولی اونموقع ک اشتی میکنن تو خلوت خودشونه چرا ب بچه اصن فکر نمیکنن

بیشتر خانمهای ما افتخارشون به اینکه تحت هر شرایطی موندن تو زندگی. در صورتیکه خبر ندارن با اینکارشون چه بچه هایی رو تحویل جامعه میدن. مادر خود من همین چند روز پیش میگفت فلانی شوهرش خیانت کرده جدا شده ولی به خاطر بچه هاش اومده دوباره صیغه شوهرش شوه و اون زنه عقدی شده. ببینید تفکرات معیوب یک ادم رو. به دختر عم وم طفلی که طلاق گرفته و برادرم دوستش داره میگه پس خورده مردم. 

عزیزم بانو اگر واقعا در توانت میبینی خواهشا زندگیت رو نجات بده. قوی شو و بچه ات رو یک‌محیط امن بزرگ کن

عزیز من هر مردی تو رختخواب مهربون میشه. مهم ادم بودن و مسئولیت پذیر بودن ادم هست

نه به نظر من اینکه از لحاظ عاطفی و جنسی هردو راضی هستن خیلی خیلی امتیاز بزرگیه این رو خیلی زن و شوهرها که صبورانه در کنار هم زندگی میکنن ندارن 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بنظر منم هرکی طلاق گرفته روحیه اش بهتر شده و جوونتر شده برا خودم مشکلی ندارم برا بچم میترسم میترس ...

بچه اول از همه آرامش لازم داره یعنی اگر قراره هر روز جهنم دعوا و داد و کتک کاری بشه طلاق خیلی بهتره

از اون طرف آدمی که با بچه میخواد طلاق بگیره باید بتونه از پس هزینه های زندگی بر بیاد، مساله مادیات با وجود بچه خیلی خیلی مهمه

خدایا نمیگم آرزومو براورده کنی چون مطمینم همیشه بهترین رو میدی