2777
2789
این وسط بچه است ک داغون میشه 

مثلا بچه با پدرو مادري همش با هم دعوا دارن يا طلاق عاطفي گرفتن،داغون نميشه؟؟؟

من يادم،وقتي كه بچه بودم اگه حتي يه روز مامانم و بابام با هم قهر بودن و حرف نميزدن،اينقدر رو روحيه ام تاثير بد ميذاشت.چه برسه كه هر روز جنگ و دعوا باشه تو خونه.

خدايا شكرت.
بنظر منم هرکی طلاق گرفته روحیه اش بهتر شده و جوونتر شده برا خودم مشکلی ندارم برا بچم میترسم میترس ...

اول اینکه بچه از سن 8 تا 13 سالگی ضربه می بینه دوم اینکه روانشناساهم می گن اگر از نظر مالی بتونید بچه هاتون تأمین کنید و امنیت داشته باشن هیچ مشکلی پیش نمیاد و خیلی بهتر از اینه که توی خونه بزرگ شن که همش دعوا و بحث و قهر ... باشه...

اسمتو یادم نیست اما یادمه که خیلی دوست داشتم... (دیالوگ رضا کیانیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرشوهرم طلاق گرفته بایه بچه

بچشوهوارکرده سرخانواده ی شوهرم خودشوکه به اسکولی زده اون بچرم ازبس توگوشش خونده این بابانداره اعتمادبنفسشوگرفته ولی درکل بی عارن خواهرشوهرم الان عین بچه ۱۴سالست ازمن جوونترمیزنه که ۶سال ازم بزرگتره هیچ غصه ای نداره کل دردشوانتقال میده به بقیه خوشوجوون نگه داشته

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
خب باید سنجید وضعیتو مثلا خونه ای که همش کتک کاریه و پدر معتاده و هر دقیقه زن و شوهر و دعوا دارن ب ...

بله قبول دارم ولی تو این دوره دیگ زن و شوهرا برا یه مشکل کوچیک ک میشه حلش کرد طلاق میگیرن و اصلا ب فکر اون بچه نیستن ..

الانم بعد۷سال آوارگی و بدبختی و بی پولی داریم تو روستای پدرش خونه پدرش زندگی میکنیم یه قرون پولم نداریم.خودم اینجا تا حدودی آرایشگری بلدم.انجام میدم خرج میدم

وضع باباش خوبه اما شوهرم اوباشه اهل زندگی نیست هرچی داشته باشیم به باد میده حتی شعور و آداب معاشرتم بلد نیست.کل فامیل میدونن شوهرم بداخلاقه اوباشه ولگرده 

البته این بچشو گذاشت پیش باباش و خودش رفت شهره خودش . البته بجش تو سری خور شده هیچکی ادم حسابش نمیکن ...

اصلا با موندن بچه با پدر موافق نيستم.

چون پدر قطعا زن ميگيره،و حتي اگه نامادري ،فرشته هم باشه،نميتونه مادري كنه براش.

خدايا شكرت.

به نظر منم یک بچه تو یک محیط اروم با یک ولی زندگی کنه بهتر از اینکه تو خونه ای زندگی کنه با دو تا ادمی که هر روز جنگ و دعوا دارن. روحیه یک بچه به خدا تحمل این استرسها رو نداره  

وقتی۱۳سالم بود با یه پسر۱۷ساله  لز طریق یه زن آشنا شدم.دوسال فقط تلفنی حرف میزدیم بعد دوسال عل ...

خب شما خيلي سنتون کم هست. ميتوني زندگيت را اداره کني؟ از پس مخارجتون بر ميايد؟ اگر دخترتون خيلي به پدرش وابسته باشه هم بد ضربه ميخوره. ضمن اينکه شما با اين سن کم 100 درصد دوباره ازدواج مي‌کنيد و شوهرتون هم همينطور. بايد به چندسال آينده هم فکر کنيد.

مامان باربی جونم چطوری؟؟ نی نی جونی خوبه؟ 🤗🤗😍😍😍😍😙😙😙😙

چطوری ازگیل جونم خوبی

گل پسرت خوبه

ممنون دوست مهربونم من و نی نیم خوبیم😍😍😍😍

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
الانم بعد۷سال آوارگی و بدبختی و بی پولی داریم تو روستای پدرش خونه پدرش زندگی میکنیم یه قرون پولم ندا ...

از همین حرفه ات استفاده کن پیشرفت کن. جدا شو مستقل شو.‌کارت رو به روز کن و بهترین شو برای فرزندت

اصلا با موندن بچه با پدر موافق نيستم. چون پدر قطعا زن ميگيره،و حتي اگه نامادري ،فرشته هم باشه،نميتو ...

اره ولی خب بعضی پدرا نمیدن بچه رو. حتی مورد دیگه دیدم پدر معتاد خراب بوده . دوتا بچه داشتن بچه سه سالش رو هم دادگاه نداد به مادرش. حضانتو داد به پدربزرگ.

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...