2777
2789
فقطم تو نی نی سایت دیدم  یه عده ای که طلاق گرفتن پشیمونن جای دیگه ندیدم و نشنیدم

نه عزیزم اون ک بیرون میبینی ظاهرشونه که جلوه میدن مثلاً خیلی اوکی هستن 

اما در واقعیت اینجوری نیستن دقیقا همون آدمایی هستن که همینجا نی نی سایت تاپیک میزنن پشیمونن

مگه میشه آدمی که طلاق بگیره شکست بخوره از زندگی حالش بد نباشه پشیمون نباشه 

تا ازدواج مجدد نکنن و حتما ازدواج موفق همچنان پشیمون و حالشون بده

فقط خدا ⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش ندارم.از طلاق میترسم.بخاطر بچم.میترسم طلاقم اشتباه باشه.فقط بخاطر دخترم.میترسم بهم ندنش تو سری ...

عزیزم میشی بگی شما طلاق گرفتی یا نه ؟چون منم تصمیم به طلاق دارم ولی دو بچه دارم

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
اگ طلاق بگیرم.محاله ازدواج.کنم بخاطر دخترم الانم اگ میدونستم حداقل شوهرم عرضه درست کردن یه زندگی از ...

استارتر بالاخره چیکار کردی من الان توموقعیت شمام دقیقا شوهرم معتادو بیکار و دست بزن داره پسر ۱۰ماهه دارم لطفا بگو چیکار کردی از تجربت استفاده کنم

سلام بچه‌ها. توی پادکست رادیو راه رشد یه اپیزود هست به اسم جدایی تصمیم بهتری بود. حتما گوش کنید. یه بخش داره که دکتر صدر در مورد طلاق والدین صحبت می‌کنه. به نظرم بسیار جذاب و آموزنده است. 

الان۲ساله که بصورت جدی دارم به طلاق فک.میکنم و همیشه سردرگمم.بلاتکلیفی که بدههردقیقه به طلاق فک.میکن ...

سلام استارتر من تاپیکت الان دیدم چیکار کردی جدا شدی زندگی بعدش چطور بود 

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹