2777
2789
عنوان

این پسره شرایطش خوبه برا ازدواج

469 بازدید | 40 پست

گفت کارمند فرمانداریه و نمایشگاهم داره نمایشگاه ماشبن. خارجی مارجی نه ها. معمولی. نمیدونید حقوقشون چقدره. اگه خوبه مخشو بزنم. ولی اخلاقی عالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیرو تاپیک قبل ک قفل کردی

لیسانس ادبیات چیز تاپی نیستاااا گلم

الان طرف دکتری حقوق داره تواضعش از شما ک چند تا شعر حفظ کردی و فلسفه های کشکی خوندی بیشتره

طرف دکتره مغز و اعصابه خانمش دیپلم داره

حالا لیسانس ادبیات چیزی نیست ک بابتش شغل کسیو زیر سوال ببری

پرستاری خیلی مقدسه ولی اگر مثل شما بخوایم نگاه کنیم میتونیم بگیم داداشتو همسرش پادو دکترا هستن و دستورات پزشکا رو انجام میدن

چرا شغل دیگرانو زیر سوال میبری و توهین میکنی؟؟؟؟

تازه شما خودت شاغل و زحمتکش نیستی و یه مصرف کننده محسوب میشی

ک دیگران کار میکنن و شما میخوری میخوابی

هرکسی ک کار میکنه ک مفت خور نباشه یا دستش جلوی کسی دراز نباشه مقدسه

حالا چه دکتر باشه چه رفتگر

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

تاپیک قبلی و قفل کردی من مهندس کامپیوترم  گفتم که بدونی ،واقعا زشته حرفتو میزنی و قفل میکنی . در کل با اخلاق تندی که داری بهتره اول رو اخلاقت کار کنی بعد به ازدواج فکر کنی درضمن بهتره این آقا مخ تو رو بزنه نه تو مخ این آقا رو 

پیرو تاپیک قبل ک قفل کردیلیسانس ادبیات چیز تاپی نیستاااا گلمالان طرف دکتری حقوق داره تواضعش از شما ک ...

توخیلی فرهنگ داری کسی ک ساغل نیستو مفت خور میدونی. منم توهین نکردم گفتم هم سطح ما نیس اونم خوب کردم گفتم

عوضی تر از نمایشگاهی ها خودشونن باز خود دانی

آره اینم هست یکم ترس داره

اسی حتما ببرش مشاوره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

عزیزم این خواستگارا همه امروز امدن؟چرا داستانای الکی مینویسین اینجا همه کاربرا بلانسبت احمق نیستن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 
توخیلی فرهنگ داری کسی ک ساغل نیستو مفت خور میدونی. منم توهین نکردم گفتم هم سطح ما نیس اونم خوب کردم ...

بله

سطح شما خیلی پایین تره

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
توخیلی فرهنگ داری کسی ک ساغل نیستو مفت خور میدونی. منم توهین نکردم گفتم هم سطح ما نیس اونم خوب کردم ...

اخه شغل داداش و زنداداشت بتو‌ربطی نداشت که من از این تعجب کردم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.