2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

159 بازدید | 13 پست

یه سقط داشتم تو 11هفته این ماه به امید خدا اقدامم استرس دارم علت سقطمم مشخص نشد دکتر گفت شاید پی سی او بودنت علت سقطت هست .چیکار کنم استرس نداشته باشم

بعد سقط رحم اماده س انشاله بارداری موفق تا اخرش داری.نگران نباش

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظر امادس

انشالله یه نی نیه صحیح وسالم بیاد بغلت دوستان خواهش میکنم انقد قسم خداروندید مگه قسم خدا اب ونونه که انقد راحت قسم میدید?

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

عزيزم بهتر نيست براي كمك خواستن قسم ندي عادت كرديم خيلي راحت توروخدا ميگيم مي دونم شرايطتت سخته ولي شايد بعضيها هم نتونن راهنمايي كنن 

خدایا من را ببخش که درهائی را کوبیدم که خانه تو نبود.
انشالله یه نی نیه صحیح وسالم بیاد بغلت دوستان خواهش میکنم انقد قسم خداروندید مگه قسم خدا اب ونونه که ...

من نديده بودم شما هم همين رو گفته بوديد ببخشيد تكرار كردم

خدایا من را ببخش که درهائی را کوبیدم که خانه تو نبود.
وای خدا جدی😢😢😢😢😢

نگران نباش یکی از دوستای من جنینش رو تو هفته 14 از دست داد بی دلیل اصلا هم دلیلش مشخص نشد 

انقدر استرس داشت که میترسید حتی اقدام کنه میگفت از سقط مجدد میترسم 

به لطف خدا اقدام کرد  و الان دخترش یه سالست 

قرار نیست که همه سقط شن

گاهی رحم خودش به صورت کاملا طبیعی جنین هایی که مشکل دارن رو حذف میکنه 

ولی باز شما از نظر ژنتیک یه بررسی کنی بد نیست 

من نديده بودم شما هم همين رو گفته بوديد ببخشيد تكرار كردم

خواهش میکنم عزیزم بجای توروخدا بنویسن خواهش میکنم بیاید وقتی قسم خارو میبینم توتایپیکها اعصابم بهم میریزه

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖