2777
2789
عنوان

وای توروخدا بیاین کمکککککککک

36 بازدید | 8 پست

وای کمکککک

من ی خواهر کوچیکتر از خودم دارم ، راهنمایی کلاس نهم

خیلیییییییی زرنگه ، انقدر زرنگه که نمره هاش یا ۲۰ یا ۱۹ و خورده ای هیچوقت نشده از این پایین تر بیاد

از لحاظ اخلاق ام اینجوری که میره تو کلاس میشینه به هیچ کسی کاری نداره ساندوچشو میخوره ی درونگرایی که خیلیییییی مهربونه به همه کمک میکنه به همه درس میرسونه آمارشو دارم هربار کادر مدرسه بابامو میبینن بهش میگن دخترت خیلی خوبه هربار آمارش در میاد ی بار فهمیدیم بچه ها که کلاس وحشتناک کثیف میکنن جمع نمیکنن بلکه با نظافتچی مدرسه ام دعوا میکنن میگن به ما چه ربطی داره حقوق میگیری باید جمع کنی نظافتچی مدرسه ام ی خانم پیر ۶۰ و خورده ای سالست که وقتی خواهرم فهمید یواشکی بعد از مدرسه میرفت کلاس تمیز میکرد چون متوجه دست دردش شده بود که نمیتونست کار کنه 

انقدر بچه های کلاسشون وحشتناکن که دبیرا با گریه میان بیرون از کلاس انقدر اذیت میشن ، ولی قضیه از دیروز شروع شد

دیروز که رفت مدرسه ناراحت اومد خونه انقدر گرفته بود که متوجه شدم ، ازش پرسیدیم گفت که چند روزه بچه ها برای اینکه معلمارو اذیت کنن سر ی تایم مشخصی میگن ایف ایف ایف بوی بدی میاد و نظم کلاس بهم میزنن جیغ میزنن دماعشونو میگیرن منم بوی بدی حس نمیکنم چون دروغ میگن گاهی ، حالا بعد از چندروز که این بساط راه انداخته بودن چون مدیر تعریف خواهرمو روز قبلش پیش بچه ها کرد و ازش تشکر کرد بهش حسادت کردن ی دختره اومد بهش گفت ما فهمیدیم بو از توعه برو حموم کن ادکلن بزن ، به امام رضا که قلب مادرمه قسم میخورم هر روز صبح خودشو با عطر و بادی اسپلش میشوره😂😂😂 دختره بهش گفت اینو تمام بچه های کلاس متوجه شدن ، خواهرمم برگشت  گفت هرکس مشکلی با من داره خودش بیاد بگه نه اینکه ی نفر بیاد از طرف همه حرف بزنه وقتیم از بچه ها پرسید هیچکس اعتراضی نکرد و گفتن ما مشکلی نداریم به جز دو سه نفر که از قبل باهاش مشکل شخصی داشتن گفتن تو بوی باد معده میدی به خودت رسیدگی کن😂😂😂 انقدر این حرفو تکرار کرد که مشاور و خواهرم خسته شدن اعتراض کردن به دفتر ، خواهرم رفت به معاون گفت مشاورم برای اون دختری که سر خواهرم داد زده بود و بهش توهین کرده بود البته خواهرمم جوابشو داد گفت که تو در چه جایگاهی هستی که برای این دختر داد میزنی کی هستی که داری بهش امر و نهی میکنی ، به مدیریت ام موضوع گفتیم گفت که اگر واقعا مشکلی داشت خودمون میگفتیم ولی این دختر اتفاقا خیلی عطر خوبی داره و بخاطر اینکه درس میخونه نمرش بالاتره بچه ها دارن اذیت میکنن ، ولی مشکل از این فراتر رفت انقدر که دیگه مادرم جوش اورد زنگ زد مدرسه مشکل حل کنه

داد و بیداد کرد چون واقعا مسئله از این فراتره

لبیک یا مهدی🌱

ببخشید طولانی شد بقیشو اینجا مینویسم

اون دوتا دختری که براش این شایعه رو درست کردن کلا کادر مدرسه از دستشون آسین

هزار بار تعهد گرفتن و والدینشونو احضار کردن نشد که نشد

خیلی اذیت میکنن حتی کار به کتک کاری ام کشیده میشه گه گاهی

سال قبلم خواهرمو اذیت بدنی کردن بچه ها خواهرمم رزمی کاره گرفت اونی که اذیت میکردو زد دختره دیگه اذیتش نکرد

چون به نقاط خصوصیش میخواستن دست بزنن ما ام ولش کردیم گفتیم هر چقدر دوست  داری بزن

لبیک یا مهدی🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان مشکل کجاس؟

مشکل اینجاست که چون تو دبستان ام این مسائل بود و مدیر تایید کرده بود تقصیر خواهرم نیست اون گذشتش الان دوباره یادش اومده خیلی پکر

ناراحته ولی نشون نمیده ، مشاور مدرسه ام گفت من از طرف این بچه ها عدرخواهی میکنم خیلی قوی هستی که جلوشون وایستادی خیلی ناراحت شدم ، گرچه دفتر داره پیگیری میکنه ولی دل خواهرم شکست و اون بچه ها ام باهاش بد شدن

بابا ام میخواد بره مدرسه حرف بزنه ، به نظرتون کار خوبی کردیم که مادر پدرمون دارن پیگیری میکنن؟

لبیک یا مهدی🌱

مشکل اینجاست که چون تو دبستان ام این مسائل بود و مدیر تایید کرده بود تقصیر خواهرم نیست اون گذشتش الا ...

بله اما چرا خواهرتون انقد دشمن خونی دارع تو مدرسه والا ماهم زمان مدرسه نمره هامون از ۱۹ و ۷۵ کمتر نمیشد اما اینجوری نبود اصلا ایشونم هنوز کلاس نهمه و همه باهاش سر دشمنی دارن 

بله اما چرا خواهرتون انقد دشمن خونی دارع تو مدرسه والا ماهم زمان مدرسه نمره هامون از ۱۹ و ۷۵ کمتر نم ...

اتفاقا ما ام از همین تعجب میکنیم چرا بچه ها اینجوری شدن

پیش خودم گفتم خدایا نکنه خودش ی کاری میکنه که اینجوری شده

وقتی کم کم دبیرا میومدن زنگ میزدن به مادرم و ازش تعریف میکردن و کاراشو میگفتن تشکر میکردن فهمیدم ی سری از بچه ها بخاطر اینکه خیلییی بچه زرنگه تصمیم گرفتن اذیتش کنن

برای مدرسه خیلی مقام اورده

دبیرا باهاش رفیقن

لبیک یا مهدی🌱

بله اما چرا خواهرتون انقد دشمن خونی دارع تو مدرسه والا ماهم زمان مدرسه نمره هامون از ۱۹ و ۷۵ کمتر نم ...

خواهرم خیلی زخم خورد و پاشد ، خیلی قویه ، اعتراف میکنم که تو این سن کم از ی زن ۵۰ ساله بیشتر عقل داره ، هروقت مشکلی دارم من و مادرم بهش میگیم تا ی حرف خوب بهمون بزنه روحیمون خوب بشه

پارسالم ی دختره براش قلدری میکرد با خنده و تمسخر روش اب میریختن با اب معدنی حرف بد بهش میزدن ی بار که میخواستن تحقیرش کنن دیگه دید مدیر ام خسته شده از دست اینا زد به سیم اخر ، گلوی دختره رو گرفت گفت اگه ی بار دیگه این کارو تکرار کنی من میدونم و تو ، از اون وقت دیگه بهترین دوستای همن😂

لبیک یا مهدی🌱

چقدرررر بددددد

یاد خودم افتادم ، خیلی تو مدرسه قلدری دیدم

خوب کاری کردین دمتون گرم 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

کار خوبی کردین

باید اون دختره رو خفه کرد 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱