2777
2789

همون آیفون بخر خواهر کارت رو جلو ببر، واسه دلخوشی خودت کار کن، بعد ازش پول درمیاری، ظرفشویی هم میخری.

من و شوهرم، بسیار کم مهمون هستیم. ظرفشویی سال تا سال روشن نمیشه، با اینکه نصاب گفته لااقل هفته ای یکبار روشنش کنین که آب داخلش بچرخه. گفتم از صبح تا غروب، پر کنیمش، طاقت نداشتیم، هی دونه دونه ظرفا رو ازش درآوردیم و با دست شستیم.

چند روز پیش، ۲ تا دونه مهمون داشتم، دیگه ظرفها رو هردمبیلی گذاشتم داخلش که پر نشون بده، روشنش کردم. ظرف شستن رو دوست دارم، قطعا اگه انتخاب بین لباسشویی و آیفون بود، هرگز نمیتونستم از لباسشویی صرف نظر کنم، چون یه لنگه جوراب هم نمیتونم با دست بشورم

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهمون زیاد داری یا نه

مهمون حالا هیچ،، ظرفهای درطول روزمو جمع میکنم توش وآخر شب روشن میکنم، بیشتروقتها ظرفهای روزانمو نمیشورم ومیچینم توظرفشویی

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
همون آیفون بخر خواهر کارت رو جلو ببر، واسه دلخوشی خودت کار کن، بعد ازش پول درمیاری، ظرفشویی هم میخری ...

منم مهمون ندارم شاید ماهی یکی بیاد  میترسم آیفون بگیرم کارو بارم راه نیفته☹️ چون شهر غریبیم هیچکی نمیشناسه منو 

منم مهمون ندارم شاید ماهی یکی بیاد میترسم آیفون بگیرم کارو بارم راه نیفته☹️ چون شهر غریبیم هیچکی نم ...

نه دیگه

با این حس و حال جلو نرید.

ظرفشویی بخرید، بعد بی مصرف باشه، فقط تماشاش کنید چی؟

هر دوتاش، معایب خودش رو داره، ولی آیفون بخرین، دلتون به کارتون قرص میشه، بابت هزینه ای که کردین بیشتر تلاش میکنین.

باز انتخاب شماست.

البته آیفون میخرید، آخرین مدلها رو بخرید که حالا حالاها قدیمی نشه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
مهمون حالا هیچ،، ظرفهای درطول روزمو جمع میکنم توش وآخر شب روشن میکنم، بیشتروقتها ظرفهای روزانمو نمیش ...

من اگه اینجوری کنم فک کنم ۳ روز طول بکشه تا پر بشه  ظرفا کپک نمیزنه داخلش آخه من شمالم😂

کجای شمالی خواهر؟

آمل

ما این یکی شمالیم! میخواستم بیام دنبالت، بریم چرخ چرخ، گفتی شهر غریبی🤣🤣🤣🤣

موفق باشی خواهر!

من اگه اینجوری کنم فک کنم ۳ روز طول بکشه تا پر بشه ظرفا کپک نمیزنه داخلش آخه من شمالم😂

منم شمالم نترسسس،، بعضی وقتهام میبینم داخلش کمه،بلور یا استکان چایخوری‌های مهمونو میذارم بشوره، براهمین ظرفهای کابینتم همیشه تمیزه😁

باید بدنه داخلی طرفشویی رو خودمون تمیز کنیم؟

ظرفهارومیگم.. بعد شستشو و جمع کردن ظرفها از داخلش، فقط در ماشینو دستمال مرطوب بعدش خشک میکشم که لک نمونه..