چون من دارم این لیسانس با جونم میگیرم چهارسال ازکار برو این سر شهر هر روز اونم ترم آخر ۲۴ واحد ۸ واحد ارسی مگه تموم میشه هر روز سه چهار ساعت بشین همشون هم میان ترم ارائه کنفرانس دارن سر امتحان ها که هیچی شبیه کارتن خوابای نیویورک میشم مثلا تووی یه روز سه چهار تا امتحان داری
هممون اذیت شدیم پای لیسانس. تازه بعد این همه مکافات، مادرم گیر داده دخترعمت ارشد گرفته توام برو بگیر. نمیذاره کار کنم میگه ارشد بگیر. تازه رشته ی من صدبرابر از دخترعمم بهتره
سخت هست ولی به چه دردی میخوره ؟ همون کاری رو که یه دیپلمه تو ادارات انجام میده یه فوق لیسانس هم انجام میده . کارهایی که واقعا واجبه رو میشه به یه دیپلمه خیلی زود آموزش داد و احتیاجی به این همه زجر کشیدن نیست . زحمت و سختی داره ولی همه ش بیهوده س .
ولی خب چون اکثرا با لیسانس بیکارن واسه همین لیسانس گرفتن کار سختی نیست
حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید