2777
2789
عنوان

بلاک کردم جاری هامو بیاین

493 بازدید | 17 پست

دو تا جاری سمی دارم 

هر روز نوبتی زنگ میزدن پشت سر شوهرم و مادرشوهرم میگفتن دلمو پر میکردن 

باعث می‌شد با شوهرم دعوام بشه. تا اینکه یه روز خسته شدم از حرفاشون بدون اینکه بهشون چیزی بگم بلاکشون کردم. شمارشون گذاشتم تو لیست سیاه که دیگه نتونن تماس بگیرن باهام . واقعا دیگه مخم نمی‌کشید.  زندگیم داشت خراب میشد . از وقتی که قطع ارتباط کردم خدایی هیچ دعوایی نداریم من و شوهرم.  حالا بنظرتون اگه یه جایی باهاشون چشم تو چشم شدم اگه پرسیدن چرا مسدود کردی مارو چی بگم؟؟؟

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا مسدود کردی؟ زنگ میزدن جواب نمیدادی بعد یکساعت زنگ میزدی تا میخواستن شروع کنن به غیبت میگفتی کاردارم جایی باید برم یا هربهانه دیگه ای سریع قطع میکردی چندبار اینکارو کنی دیگه اصلا زنگ نمیزنن

حضوری میخوای چیکار کنی ؟

یه چسب پهن با خودت ببر اونا که دهن گروگانارو‌میبندن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بگو گوشیم به مشکل خورده درجریان نیستم مگه مسدود شدید؟!

نمیشه آخه به خونه هم زنگ زدن جواب ندادم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
از خط دیگه زنگ نمیزنن بهتقطعا میبینین همو دیگه باید یه بهونه ای چیزی بیاریبگو گوشی دست بچها بوده ندی ...

چرا زنگ زدن ما جواب ندادیم