2777
2789
عنوان

تو محل کارم خیلی نگام میکنه

195 بازدید | 15 پست

یکی از همکارام خیلییی ضایع زل میزنه بهم 

جوری که انگار براش مهم نیس من بفهمم بعضی وقتا خندم میگیره

یبار منم همزمان که زل زد منم زل زدم که از رو بره ولی از رو نرفت من خندم گرف دیگ نگاش نکردم ولی اون خیلی جدی ادامه داد

حرفیم باهم نداریم فقط صبحا که میرم سرکار سلام میکنیم وقتی باهام حرف میزنه خجالت میکشه خندش میگیره

بنظرتون خوشش میاد ازم؟

خب اگه خوشت میاد چرا چیزی نمیگییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار ضربه بدی از این موضوع خوردم دقیقا شبیه همین جریان برام پیش اومد. حواست باشه این نگاه کردن برای مردها معنی عشق و اینا نداره

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

شاید داره نقشه قتلتو میکشه🤷🏻‍♀️😂من هروقت از کسی بدم بیاد خیره میشم بهش بعدشم تو ذهنم جنازه تیکه ت ...

من منتظر بودم بگین وای طرف از عشق زیادش به تو داره هلاک میشه یکم ذوق کنم😂

بعد چیزی که شما میگین😁