2777
2789
عنوان

تموم شد

229 بازدید | 51 پست

رابطمون امشب تموم شد، گریه کردم، خیلی هم گریه کردم التماسش کردم که نرو همه چیو خودم درست میکنم یه فرصت میخوام، گفت نه، منم حالم خیلی بده بود، ولی با پایین حرف زدم، الان حالم خیلی خوبه، احساس میکنم داییم پشت و پناهمه، (پدرم فوت شده)

الان دیگه حسرت چیزیو ندارم، چون هر کاری کردم براش، به نظرتون طبیعیه که حالم بده نیست؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ب یکی ثابت کردی دوسش داری منتظررفتنش باشاین ی قانونهردخورنداره

نمی‌دونم چرا، ولی اذیت نمیشم از رفتنش، احساس میکنم خیلی ازارم داده برای همینه

منم این حستو تجربە کردم

یکیو در حد مرگ دوس داشتم

ولی آزارم میداد،یە بار واسە همیشە قیدشو زدم،اون یە شبو گریە کردم،دیگە گفتم تموووم شد،این آدم مرد واسم

فراموشش کردم

البتە هنوزم گاهی یاد بیشرفیش میفتم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

شایداین بنده خدالیاقت شمارونداشتهوخدامهره بهتری واست درنظرگرفتهخدایابه آنچه دادی تشکرندادی تفکرگرفتی ...

فقط همینو از خدا می‌خوام که بهترین فرد رو سر راهش قرار بده

منم این حستو تجربە کردمیکیو در حد مرگ دوس داشتمولی آزارم میداد،یە بار واسە همیشە قیدشو زدم،اون یە شب ...

منم خیلی اذیت شدم، امشبم خیلی التماسش کردم که بمونه، گفت نه، منم الان حالم بده نیست چون هر کاری کردم براش

احساس میکنم برمیگرده، ولی دیگه تموم شده