2777
2789
عنوان

یعنی به اختلاف خوردن

212 بازدید | 7 پست

یهو شوهر یکی از فامیلهای درجه یک ما که عقدی هستن یهو کل فک و فامیلهای خانمشو آنفالو و ریمو می‌کنه از جمله من و شوهرم

خانمه هم کلن اینستا دیلیت اکانت می‌کنه 

حتی مادرشوهر و مادرزنم همو آنفالو کردن 

یه مدته همو ندیدیم الان من باید زنگ بزنم مثلن بپرسم و دلداری بدم، یا هیچ واکنشی نشون ندم؟

یعنی به اختلاف خوردن؟

بنظرم واکنش نشون نده اصلا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه انفلو کردن شده توی مجازی شده مشکل توی زندگی شون بابا خیلی به فضای مجازی دل نباید و قضاوتشون نکنید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
بنظرم واکنش نشون نده اصلا

آخه خواهرشوهرمه

شوهرم چند روزه ناراحته، ولی هیچی نگفته و من هیچ واکنشی نشون ندادم که چرا اینستا مثلن آنفالو کرده

مادرشوهر پدرشوهرمم اوایل اذیتم میکردن من چندباری به شوهرم همون موقع ها گفته بودم خداروشکر خواهر داری 

هرکاری سر من بیارید سر اون میاد (بیشتر از ناراحتی همچین حرفی زده بودم)آخه خیلی اشک منو دراوردن

حالا از شوهرم بپرسم یا خودمو بزنم به کوچه علی چپ؟

حقیقتا نه ناراحتم نه خوشحال ولی نمی‌دونم از شوهرم بپرسم یا نه؟

فک نکنه حالا مثلن من خیلی خوشحالم و اینا