2777
2789
عنوان

دیگه حس قبل رو به همسرم ندارم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین میگی اندازه ی خودش پول درمیاری.... چه چیزی به این زندگی وصلت کرده؟؟؟؟طرف با چند تا بچه طلاق میگیره تا عزت نفسش حفظ بشه ببخشید شما هم حتی تو اون رابطه علنا بهت میگه با تو نیستم باااز موندی، عزت نفس نداری؟؟؟؟مردها اگه زورشون بیاد به زنشون بگن دوستت دارم باز تو اون رابطه میگن اما این اونم نمیگه.... متااااااااسفم برات

همش گریه همش سر درد همش می مونم تو خونه مرخصی میگیرم کار نمیکنم پرخوری عصبی گرفتم

با یه شجاعت و یه همت و توکل به خدا، از زندگیت پرررررتش کن بیرون، دوستش نداری عادت کردی، تو اول زندگیته حتی تو سقط هم نبوده واقعا این مرد زندگی نیست خودتو نجات بده حتی اگه تا پایان عمرت مجرد باشیم بهتر از با این بودنه

😭😭😭😭😭فقط باید از ایران برم

نه چراااا، این همه آدم از اون کسی که زمانیییی عشقشون بوده جدا میشن از ایران میرن، چرا عادت کردی که اون باشه و شما گدایی محبت بکنید ازش، اح