2777
2789
عنوان

دیگه حس قبل رو به همسرم ندارم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مدل دیده بودم جز ازدواج با آدم پیر و در عین حال بی پول و خسیس!

این فوقش بیست سال دیگه میمیره تو اول میانسالی تنها و بی پول و رسما بدبخت میشی یعنی جز اون موارد واقعا نادری که به نظرم طلاق براشون بهتره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بچه مچه نیار توروخداجمو جور کن جدا شو اینجور آدما سادیسم دارن و بسیار خودشیفته داغون میشی چون درست ن ...

بچه سقط کردم حتی برای سونوگرافی نیومد 😭😭😭 یعنی بچه هام خودشون سقط شدن دوقلو بودن 

حتی بعد این گفتم حتما برای این که از دلم در بیاره یه کادو برام میگیره هیجی نگرفت به خدا نیازی ندارما ولی دلم میخواست برام ی چیزی برام بگیره 😭😭😭

تو این رابطه کلی اشتباه دیدم 😐

اول باید جوری باشی خودش بگه دوست دارم نه زورکی 

دوم باید ازش پول میخواستی وگرنه خرج بقیه میشد چون ذاتا مرد دوست داره تامین کننده باشه 

همراهی با فانتزی های کثیف 

قهر کردن 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه سقط کردم حتی برای سونوگرافی نیومد 😭😭😭 یعنی بچه هام خودشون سقط شدن دوقلو بودن حتی بعد این گفتم ...

با خودت اگردشمنی نداری ب خودت احترام بذار و از زندگیت پرتش کن بیرون یکم عزت نفس داشته باش

همه مدل دیده بودم جز ازدواج با آدم پیر و در عین حال بی پول و خسیس!این فوقش بیست سال دیگه میمیره تو ا ...

پول داره به من نمی‌ده اندازه خودش درآمد دارم انگار دلش نمیاد برام خرج کنه 😭😭😭