2789

هیچ خاطره ای ازش یادم نمیاد حتی حسی هم ندارم الان بهش کاملا بی تفاوتم میدونی بخدا زندگیت خوب میشه بعدا

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
ازش ک جدا شدم ی سال بعد با ی ادم سالم خدا آشنام کرد بهت بگم محشررررر.من کجا اون کجا فقط کار خدا

وای چقد قشنگ گفتین خوش به حال سعادتون خدا میدونست معصوم هستین برا همون شاید 

برا منم کلا اذیت و ظلم کردن خیلی خیلی خیلی💔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چقد قشنگ گفتین خوش به حال سعادتون خدا میدونست معصوم هستین برا همون شاید برا منم کلا اذیت و ظلم ک ...

دختر بخدا درکت میکنم ی مدت هرکی ازدواج میکرد میگفتم بابا شغل دختره چیه؟انقد زده بودن تو سرم فک میکردم فقط پول باعث خوشبختیه ...الان اون کجاس من کجا؟صد برابر اون مدرک دارم و ی همسر خوب اصلا ادم حسابش نمیکنم 

جدا شدم همه گفتن دیگه کسی ی خانم مطلقه رو نمیخاد ولی خدا معجزه کرد و با ی ادم صدها هزار بهتر ازدواج ...

و من چقدددر ب اون معجزه نیاز دارم

خدااااا میدونه چقدرررر شماتت شدم

و من چقدددر ب اون معجزه نیاز دارمخدااااا میدونه چقدرررر شماتت شدم

به خدا اعتماد کن چقد با گریه خوابیدم و تحقیر شدم خدا میدونه فقط

کلاهتو بنداز بالا هیچی نشده

واقعا 😔 برا منم یه زندگی جدید و شروع نو میشه یعنی 

قیافه ام اندامم خیلی خوشگله ، اخلاقم تربیتم ایمانم رو همه میکه خانواده ام خیلی خیلی خوبه همه طوره هم پشتم هستن حمایتم میکنن و خدارو شکر وضع مالی پدرم خوبه 

ولی من دیکه همون ادم سابق نیستم اعتماد به نفسم کلا رفته احساس میکنم هیچکی دیکه منو نمیخواد نه من میتونم باز کسی رو دوست داشته باشم  

هیچ خاطره ای ازش یادم نمیاد حتی حسی هم ندارم الان بهش کاملا بی تفاوتم میدونی بخدا زندگیت خوب میشه بع ...

انسالله انشالله عزیزم قربونت شم مرسی که امیدم دادی 

مرسی واست دعا میکنم تو هم اینارو گذراندی برام خواهش میکنم دعا کن

واقعا 😔 برا منم یه زندگی جدید و شروع نو میشه یعنی قیافه ام اندامم خیلی خوشگله ، اخلاقم تربیتم ایمان ...

اینو نگو من عاشق همسرمم براش میمیرم .اصلا این حرفا شعاره کسی بیاد بهت محبت کنه یادت میره زود چون خب ادمای درستیم تو زندگیمون ک نبودن سخت باشه ...

این چه حرفی هس بهتون گفتن مگه خانم مطلقه ها قلب ندارن یا ادم نیستن به خوشبختی و زندگی نیاز ندارن و ا ...

ب خدا قسم همین سرنوشت منه، و من جداشدم و خدایا زیر بار شماتت توان ندارم، بخدا قسم آرزوی خیلیا بودم اما حین طلاقم از غصه لاغر شدم، الان دیگ مثل قبل هم نیستم بخدا قسم انقد سختی کشیدم اگر ب انتخاب من بود همین دیقه میرفتم اون دنیا

انسالله انشالله عزیزم قربونت شم مرسی که امیدم دادی مرسی واست دعا میکنم تو هم اینارو گذراندی برام خوا ...

به خدا ایمان داشته باش و نترس .خداوند خودش بحق حضرت معصومه که پناه من بوده همیشه تو زندگیم زندگیتو بچرخونه که همه هاج واج بمونن

دختر بخدا درکت میکنم ی مدت هرکی ازدواج میکرد میگفتم بابا شغل دختره چیه؟انقد زده بودن تو سرم فک میکرد ...

همسر قبلیت هم ازدواج کرده ؟ و خوشبخته 

یا روزی پشیمون شد 

کاش همسر من هم منو پیش کسی بیینه بهتر از خودش بسوزه 

همسر قبلیت هم ازدواج کرده ؟ و خوشبخته یا روزی پشیمون شد کاش همسر من هم منو پیش کسی بیینه بهتر از خود ...

ازدواج کرد ولی موفق نیست اما خب دم هم نمیزنه که از شانش کم نشه ی چیزی بگم بعدا سوختن اون اصلا برات مهم نی مس من اصلا تو معادلاتم جایی نداره

به خدا اعتماد کن چقد با گریه خوابیدم و تحقیر شدم خدا میدونه فقط

برا منم فقط خدا میدونه خیلی تحقیر شدم نزد همه خیلی ها یعنی 

خیلی تحقیرم کردن فقط ریختم درونم به خدا سپردمشون