2777
2789

شما بگید من بااین مرد چیکارکنم شرایط طلاق ندارم با دوتا بچه

خونه‌پدرمم برم با دوتا بچه نگهم نمیدارن منم نمیتونم بچهامو بسپرم به همچین مردی

معتاد نیست سالمه اهل خیانت این‌چیزام نیست فقط اینکه افکارش قدیمیه اون ۵۹ من ۷۵

حالا چطور ازدواج کردیم‌با این‌اختلاف سنی بماند 

آقا این‌مرد فقط فکر و ذکرش شده کار

جز خرج شکم و ماهی دوبسته پوشک برای کوچیکه میگیره هیچ کاری نمیکنه همش میگه ندارم

خونه نداریم مستاجریم یعنی اونم قضیه داره مستاجر صاحبکارشیم کرایه اینا نمیده نمیدونم چطور صحبت کردن بمن‌چی‌نگفته یعنی کلا چیزی نمیگه 

الان دخترم پنج سالشه دندوناش خرابه درد میکنن بردم نشون دادم عکس انداختن گفته دکتر باید یکیشو بکشه چهارتاش عصب کشی بشه میگه ببر بیمه درست کن بیمه هم عصب کشی نمیکنه فقط میکشن اصلا درکم نمیکنه الانم جروبحث کردیم گفتم بیام اینجا درددل کنم خیلی حالم بده 😭😭

عزیزم چی بگم که سرزنش حساب نشه و ناراحت نشی اخه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بگو راحت باش

اخه چرا بااین اختلاف سن ازدواج کردی و دوتاهم بچه اوردی؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
گفتم سنش بالاس درکم میکنه پخته ست بچه هم اینکه دخترمو میخاستم اما دومی ناخواسته شد تو بد شرایطی بارد ...

پس خودخواسته بوده اما اختلاف سنی زیاد عدم تفاهم میاره

پس خودخواسته بوده اما اختلاف سنی زیاد عدم تفاهم میاره

اره واقعا تفاهم‌ نداریم اون توقع داره با دوتا بچه شب میاد خونه خونه دسته گل باشه شام‌ اماده جلوش بخوره بخابه صبحم ساعت ۶ پاشم صبحونه بدم بخوره بره سرکار 

بخدا نه بیرونی نه تفریحی

اره واقعا تفاهم‌ نداریم اون توقع داره با دوتا بچه شب میاد خونه خونه دسته گل باشه شام‌ اماده جلوش بخو ...

وای چی بگم بهت دختر زندگیت مال چنددهه قبل یکم تحول بده خوب ببین قلقش چیه استفاده کن

وای چی بگم بهت دختر زندگیت مال چنددهه قبل یکم تحول بده خوب ببین قلقش چیه استفاده کن

هیچ قلقی نداره امتحان کردم اصلا درست نمیشه بخدا خودمم خستم روحم خسته ست از صبح با دوتا بچه سرو کله میزنم میگم شب بشه  شوهرم بیاد اونم دیر وقت میاد وقتیم که میاد اصلا نه محبتی نه چیزی فقط میاد یچی میخوره میخابه اصلا رابطه اونجوری هم نداریم ماهی یبار اونم من میرم سمتش میگم گناه داره مرده شاید اونقد درگیر‌کاره یادش رفته ولی خیلی سرده منم زیاد گرم‌نیستم خداروشکر وگرنه اذیت میشدم

هیچ قلقی نداره امتحان کردم اصلا درست نمیشه بخدا خودمم خستم روحم خسته ست از صبح با دوتا بچه سرو کله م ...

بندازش بیرون به دردنخورو