2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوره های سبزلرن بد نیس خوبه

این دوره ها که جدیدا مد شدن میگن رایگانه الکی ان والا هرکی دیدیم تو برنامه نویسی گیج شده آخرسر میگه از این سایتا آموزش دیده 

به نظرم دنبال رایگان یا پولی بودن نباشید چون رایگان یه چیزی ازتون میگیره که قابل جبران نیست وقت شما رو میگیره و همچنین ممکنه انگیزه و علاقه ی شما رو هم بگیره

یه چند جلسه میزارن میگن رایگان میرید مشغول میشید بعد یهو تموم میشه باقیشو باید بخری بعد که میخری میبینی کیفیت زیر صفره

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

با زبان php بهتره شروع کنید و ترجیحا از سایت های معتبر شروع کنید به یاد گیری ... گول تبلیغات های این پکیج فروشا رو هم نخورید اکثرا دوره هاشون یک قرون ارزش نداره 

من خودم کلید موفقیت هام و یادگیری هام تو بحث وب ، دوره های پروژه محور بود خیلی مهمه که یه پروژه خوب و جامع توسط مدرس زده بشه

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

با زبان php بهتره شروع کنید و ترجیحا از سایت های معتبر شروع کنید به یاد گیری ... گول تبلیغات های این ...

به نظرت دوره پروژه محور دی جی کالا خوبه 

من شروعش کردم گاهی اوقات گیج میشم مجبورم یه قسمت دوبار ببینم باید حداقل شش ماه وقت بزارم ارزششو داره به نظرت ؟

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
به نظرت دوره پروژه محور دی جی کالا خوبه من شروعش کردم گاهی اوقات گیج میشم مجبورم یه قسمت دوبار ببینم ...

پروژه دیجیکالا عالیه 

ولی بستگی داره مدرس کی باشه و کیفیت دوره چقدر باشه

با چه زبانی و فریمورکی درس میده ؟ 

پروژه دیجیکالا عالیه ولی بستگی داره مدرس کی باشه و کیفیت دوره چقدر باشهبا چه زبانی و فریمورکی درس می ...

پی اچ پی استورم 

پی اچ پی و جی کوئری 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
پروژه دیجیکالا عالیه ولی بستگی داره مدرس کی باشه و کیفیت دوره چقدر باشهبا چه زبانی و فریمورکی درس می ...

یعنی ارزششو داره دوتا بچه دارم به سختی دارم میخونم 

پی اچ پی استورم پی اچ پی و جی کوئری

پی اچ پی استورم اسم محیط هست نه زبان و فریمورک !!!

جی کوئری منسوخ شده

به نظرم اشتباه میزنی

یعنی ارزششو داره دوتا بچه دارم به سختی دارم میخونم

چه سخت !!!! ارزش داره عزیزم ایشالا موفق باشی ولی با چیزایی که گفتی حس میکنم دورت قدیمی هست یا خوب نیست

پی اچ پی استورم اسم محیط هست نه زبان و فریمورک !!!جی کوئری منسوخ شدهبه نظرم اشتباه میزنی

محیط برنامه نویسی شو گفتم دیگه

قبلا یا ویژوال استودیو کار میکردم تو این آموزش گفته پس اج پی استورم

زبانشم که گفتم پی اچ پی و جاوا اسکریپت و جی کوئری 

چه سخت !!!! ارزش داره عزیزم ایشالا موفق باشی ولی با چیزایی که گفتی حس میکنم دورت قدیمی هست یا خوب نی ...

نمی‌دونم دوره ش برای کلیک سایته تهیه کردم 

نمی‌دونم دوره ش برای کلیک سایته تهیه کردم

کلیک سایت دوره هاش فکر میکنم قدیمی هست اینایی که گفتی کاربرد نداره برو دنبال چیز دیگه ای مخصوصا جیکوئری که دیگه منسوخ شده بجاش vue یا react باید یاد بگیری

محیط برنامه نویسی شو گفتم دیگهقبلا یا ویژوال استودیو کار میکردم تو این آموزش گفته پس اج پی استورمزبا ...

ویژوال استودیو کد محیط بهتری هست برنامه نویسا از اون استفاده میکنن ضمنا شما محیط رو یاد نمیگیری شما باید زبان رو یاد بگیری محیط چیزی نداره برای یادگیری

vs code

جستجو کن یاد بگیر