2777
2789
عنوان

خانمای تبریزی بیاید

3052 بازدید | 95 پست

رسم و رسوم بچه دنیا اومدن چجوریه اونطرف؟

چ طرف دختر چ طرف پسر

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل به دنیا امدن بچه جشن سیسمونی میگیرن البته فقط نزدیکا بعد ده ردز به دنیا امدن بچه دعوت میکنن اشناهارو یه کاچی هم درست میکنن برا همه

با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی

فقط ی مراسم بعد زایمان میگیرن ک بسته به شرایط خودت داره من یک ماه بعد زایمانم گرفتم میز و صندلی از بیرون اوردیم چند جور میوه اجیل دو مدل شیرینی و کاچی .خودمم رفته بودم ارایشگاه.الان تبریز اینجوری مد شده که مراسم بچه تقریبا مثل عروسی میمونه فقط عروس و داماد ندارن    

دنبال رسم نباش بعدش زاییدی انقد خسته ای میخوای بریم دنبال پذیرایی و نمیدونم تجملات که چی بشه بشین خونه به خودت و نوزاد برس هرکس خواست بیاد کادو بیاره نخواست نیاره خودتو عذاب نده باباجون 

قبل به دنیا امدن بچه جشن سیسمونی میگیرن البته فقط نزدیکا بعد ده ردز به دنیا امدن بچه دعوت میکنن اشنا ...

این جشنه دهه رو خودم باید ؟بگیرم مادرم؟ یا مادرش؟

یه جشن سیسمونی میگیریم قبلش.  بعد تولد 10 روز و کلا مهمون میره و میاد روز دهم هم یه مهمونی میگیریم یا شام یا نهار با خاگینه و کاچی

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
دنبال رسم نباش بعدش زاییدی انقد خسته ای میخوای بریم دنبال پذیرایی و نمیدونم تجملات که چی بشه بشین خو ...

من اصلا درگیر این چیزا نیسم . سر عروسیم خداشاهده نه ب خانواده خودم سخت گرفتم نه شوهرم . بینهایت واسه شوهرم کوتاه اومدم اما مادرشوهرم بعدا خیلی زخم زبون زد فقط بخاطر اون میخوام تو این مراسما حرفی نباشه

مثلا خانواده من بجز سیسمونی چ کاری باید انجام بدن؟

هیچی. مهمونی روز دهم هم باید خودتون بگیرین. سیسمونی فقط مال خانوادته

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏