2777
2789

سلام‌کسی بوده ک بهش بگن جنینیش برادیکاردی واحتنال سقط خیلی بالاست؟ من هفته پیش هفت هفته بودم رفتم‌سونو گفت قلب داره ولی ضربانش خیلی پایینه ونمیمونه ازاون روز ازاسترس دارم جون میدم وهمش درد شبیه درد پریودی دارم میگیره ول میکنه ک توگوگل نوشته اینا توهفته ۸ طبیعیه حالابنظرتون ممکنه ک ضربانش بره بالا خوب بشه؟ کسی بوده اینجوری ضربان پایین باشه بعدخوب بشه؟دوستم میگ‌ چون ۷ هفته رفتی زود بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همزمان با غربالکری دوم سوتوی قلب جنین هم هست اختیاری مشکلی باشه دکتر قلب بهت میگه ب دکترت بگو بنویسه

اهان باشه گلم دعا کن تااونوقت ب خونریزی نیوفتم و سقط نشه🥺🥺اونوباید یازده هفته برم درسته؟

دکترا کلا استرس ب آدم میدن نگران نباش توکل به خداکن انشالله جنینت حفظ بشه .برامنم دعاکن جواب آزمایش ...

فداتشم انشالله ک ب حق پنج تن خدا دلتو شاد میکنه وازمایشت مثبت میشه ومیای همینجابهم خبرشومیدی😍😍

اهان باشه گلم دعا کن تااونوقت ب خونریزی نیوفتم و سقط نشه🥺🥺اونوباید یازده هفته برم درسته؟

من یادم  غربالکری دوم رفتم اینم یه هفته بعدش دکترمفت اختیاری ولی من رفتع بودم خداروشکرخوب بود بعد یکیو گفت که بچت نکهم داری عذاب میکشه سقط کن خانمه کلی گریه کرد دکتر اسماییلی قلب کودکان گرکان عالیه

من یادم غربالکری دوم رفتم اینم یه هفته بعدش دکترمفت اختیاری ولی من رفتع بودم خداروشکرخوب بود بعد یک ...

خداروشکر😍من تهرانم حیف شد وگرنه میرفتم‌همونجاک شماگفتی

اره خیلی عالیه دکتر حسن اسماییلی حرف نداره دکتر قلب کودک و اکو جنین حتی بارم کامل کل بدن بچه چک کرد ...

چقدر عالی اینجوری والااین سونو ک من رفتم توشهرمون معروفه ولی کلا پنجاه ثانیه روشکمم بود گفت جنینت سقط میشه ینی مردموزنده شدم

همونجا یکی پبدا کن دکترخودتو بگو...بلخره یبارچک کنی که مطمن بشی از بچت...امقد قشنگه قلبش نشون میده

اره برم ببینم چی میگ دوباره یجادیگ میرم مرسی گلم ازراهنماییت❤️

چقدر عالی اینجوری والااین سونو ک من رفتم توشهرمون معروفه ولی کلا پنجاه ثانیه روشکمم بود گفت جنینت سق ...

تازه غربالکری ها وقتی میگن جنین مشکل داره یه ازمایشی میکیرن میفرستن تهران اونجا اکثرمواقع ردمیشه اون مثلا دوبرابراین تیت غربالکری میشه