2821
2789
عنوان

قتل ناموسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه وحشتناک😱

خیلی 

پلیس از زنه پرسیده بود وقتی دزد اومد تو کجا بودی 

گفته بود رفتم تخم مرغ بگیرم 

پلیسه گفته بود پس چرا وقتی اومدی خونه شوهرتو پر خون دیدی تخم مرغا مرتب تو یخچال بودن به جای اینکه پخش زمین باشن 

یاد مونا افتادم دختر عرب اهوازی که فرار کرده بود رفتع بود ترکیه باباشو عموش برش میگردونن بعد شوهره سرشو میبره و تو بازار می چرخونه و آخرشم پدر دختره رضایت میده و پسره آزاد میچرخه

چند سال پیش یه دختر از شخرستانهای اطرافمون فرار کرد اومد خونه دوست پسرش موند حدود یه هفته چون خونشون درحال تعمیر بود دختره تو انبارسون بود خانواده پسره نفهمیدن بعدش خانواده دختره فهمیدن کجاس پیغام فرستادن که برگرده اومدن بزور بردنش داییشو بابای دختره بردنش یه جای دورافتاده از ماشین پیادش کردن گفتن فرار کن دختره فرارکرده از پشت با اسلحه زدنش داییش یسال زندان بود بعد از پسره شکایت کردن اونم دوسال افتاد زندان دیه دختره دادن تاازادشد چند روز پیش همسرم گفت بدشانسبودن اگه این دوره بود کاریشون نداشتن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

چند سال پیش یه دختر از شخرستانهای اطرافمون فرار کرد اومد خونه دوست پسرش موند حدود یه هفته چون خونشون ...

اگه جرئت داشتن پسره رو با تیر میزدن... نه دختر خودشون رو

یکی هم حدود ۲۰سال پیش دختر وپسرباهم فرار کردن گرفتنشون دوتا خانواده توافق کردن هردورو بکشن تا جنگ طایفه ای نشه خانواده پسره پسرشونو کشتن خانواده دختره دخترشونو😔😔😔😔

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

حالم بد شد......☹️☹️☹️

اره خودمم پسره رو برده بودن کوه برادراش اینم گفته بوده میدونم میخواین بکشینم زدن با تفنگ کشتنش  اگه این دوره بودنمیکشتنشون کنار میومدن اخ از اون لحظه هم اون پسر هم برادراش هم مادرشون😔😔😔😔