تا حالا چیزی درباره قتل های ناموسی اطرافتون شنیدید؟
من شنیدم چندین سال قبل یه دختر معصوم رو برادرش فقط به خاطر اینکه عاشق پسر یکی از اقوامشون بوده به طرز وحشتناکی کشته و بعد هم پدرش رضایت داده و حتی برادره زندانی هم نشده و داره زندگیشو میکنه....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یاد مونا افتادم دختر عرب اهوازی که فرار کرده بود رفتع بود ترکیه باباشو عموش برش میگردونن بعد شوهره سرشو میبره و تو بازار می چرخونه و آخرشم پدر دختره رضایت میده و پسره آزاد میچرخه
چند سال پیش یه دختر از شخرستانهای اطرافمون فرار کرد اومد خونه دوست پسرش موند حدود یه هفته چون خونشون درحال تعمیر بود دختره تو انبارسون بود خانواده پسره نفهمیدن بعدش خانواده دختره فهمیدن کجاس پیغام فرستادن که برگرده اومدن بزور بردنش داییشو بابای دختره بردنش یه جای دورافتاده از ماشین پیادش کردن گفتن فرار کن دختره فرارکرده از پشت با اسلحه زدنش داییش یسال زندان بود بعد از پسره شکایت کردن اونم دوسال افتاد زندان دیه دختره دادن تاازادشد چند روز پیش همسرم گفت بدشانسبودن اگه این دوره بود کاریشون نداشتن
لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
یکی هم حدود ۲۰سال پیش دختر وپسرباهم فرار کردن گرفتنشون دوتا خانواده توافق کردن هردورو بکشن تا جنگ طایفه ای نشه خانواده پسره پسرشونو کشتن خانواده دختره دخترشونو😔😔😔😔
لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
اره خودمم پسره رو برده بودن کوه برادراش اینم گفته بوده میدونم میخواین بکشینم زدن با تفنگ کشتنش اگه این دوره بودنمیکشتنشون کنار میومدن اخ از اون لحظه هم اون پسر هم برادراش هم مادرشون😔😔😔😔