2777
2789

پسر من سومه امسال همه ی امتحاناتش کتبیه 😐مثلا اجتماعی و هدیه و علوم ،بعد خب معلومه بچه نمیتونه امروز سرکلاس نمره هم خونده مثلا گفته فلانی فلانی وفلانی بیست شدن فلانی و فلانی فلانی نوزده شدن بقیه رو نخونده پسرم هم گریه اش درومده اومد خونه گفت نمیرم خوب نشده😐گفتم بهش اصلا نمره مهم نیست پسرم اتفاقا خوب نیست آدم همش بیست بیاره گفت چرا گفتم کسل کنندست🤕خب آخه چه جوری دلداریش میدادم مگه نمره توی ابتدایی منسوخ نشده این چه وضعشه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمره سالهاست منسوخ شده ،ما حتیمعلم دخترم چیزی به اسم امتحان نداره و همیشهمیگه عملکرد بچه ها در نهایت میشه کارنامه 

و پایان هر درس چندتا سوال کتبی میده مینویسن و اصلا اعلام نمره و رتبه نباید باشه و نیست

رویکرد معلم پسرتون اشتباه و به مدیریت اعتراض کنید

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
فقط اونجا ک بهش گفتی کسل کنندس🤣🤣🤣🤣این منم وقتی نمیدونم چجور یکیو اروم کنم:|

خب چیکار کنم بهم گفت نمره چند خوبه گفتم از ۱۵ تا ۲۰ خیلی خوب از ۱۰ تا ۱۵ خوب زیر ۱۰ هم نیاز به تلاش بیشتر گفت نه دیگه مامان زیر ۱۰ افتضاحه🤣

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

پسر من کلاس سومه اما معلمشون اصلا نمره نمیده درثانی همه اینایی که شما گفتی شفاهی میپرسه

ما امسال گیر این معلم افتادیم خیرسرمون مدرسه غیرانتفاعی هم هست پسر من کلا استرسی هم هست حالا با این معلمه خدا به خیر کنه

عزیزم نمره سالهاست منسوخ شده ،ما حتیمعلم دخترم چیزی به اسم امتحان نداره و همیشهمیگه عملکرد بچه ها در ...

آره واقعا نمیدونم چرا انقدر عقده ایه پارسال معلمشون خیلی بهتر بود امسال گیر این زبون نفهم افتادیم🤕

خب چیکار کنم بهم گفت نمره چند خوبه گفتم از ۱۵ تا ۲۰ خیلی خوب از ۱۰ تا ۱۵ خوب زیر ۱۰ هم نیاز به تلاش ...

🤣🤣🤣وای خدا چقد بهتون خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣حالاخودش چند شده بود این فسقلی؟؟خوب نیست از الان واسه نمره گریه کنه هنوز زوده مسیرش طولانیه

پسر من دومه اینا هم کتبی دارن ولی نمره نیست خیلی خوب و دقت کن و ازین حرفاس

پسر منم امروز اولین بار بود گفت اینطوره وگرنه دیکته هاشون رو نمره نمیده نمیدونم چرا اینجوری کرده

🤣🤣🤣وای خدا چقد بهتون خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣حالاخودش چند شده بود این فسقلی؟؟خوب نیست از الان واسه نمره گ ...

والا گفت فکر کنم ۱۸ شدم آخه بین ۲۰ و۱۹ ها نبوده😂حالا دیگه خدا داند امشب نشستم کلی خاطرات نمرات پایینی که گرفتم براش تعریف کردم ولی آخر سر بچم دوباره گفت بنظرت فردا امتحانمو بیست میشم؟🤐آخه ما همیشه خودمون همه جا بهش گفتیم عالی هستی حالا انگار خیلی سختش شده امروز جزو عالی ها نبوده نمیدونم بخدا شاید تقصیرخودمون هم هست

والا گفت فکر کنم ۱۸ شدم آخه بین ۲۰ و۱۹ ها نبوده😂حالا دیگه خدا داند امشب نشستم کلی خاطرات نمرات پایی ...

ای دورش بگردم تروخدا نزار اینجورباشه بخواد این مدلی پیش بره روانش آسیب میبینه بچه،خوبه ها باعث پیشرفتش میشه ولی در ازاش روحیش اسیب میبینه،

اره دیگه تقصیرشماهم هست کوچولوتون فکر میکرد همیشه عالیه والان که جزوعالی ها نبوده دلش شکست🥺🥺

ای دورش بگردم تروخدا نزار اینجورباشه بخواد این مدلی پیش بره روانش آسیب میبینه بچه،خوبه ها باعث پیشرف ...

خب چیکار کنم؟می‌خواستیم اعتماد بنفسش رو بالا ببریم الآنم والا من مدام بهش میگم مامان نمره مهم نیست مهم خوش حالیه خودش داره اذیت میشه