2777
2789

عروس خاله شوهرم ک خیلی باهمم خوب هستیم تازه زایمان کرده منم ک باردارمم تو ماه هشت هستم و کلا استراحتم دکتر گفته زیاد خودتو خسته نکن

حالا قراره همه برن دییدن خونه عروس خاله شوهرم

زشت نیست من نرم؟؟؟حالا اگه ترفتم کادوشو بدم مادرشوهرم ببره بهش یا زشته؟؟؟یا کادوشو نگه دارم وقتی میاد خونمون چون قراره من جشن بگیرم واسه ۱۰پسرمم اون موقع بهش بدم؟؟نظرتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت فکر میکنی شما نری دیدنش ایشون میان جشن دهه بچه شما؟!

اخه من حاملگی پرخطرم و دو تا سقط داشتم  و کل فامیل میدونن شرایط منو خودشم بهم گفت ک خودتو ننداز تو زحمت 

بهش زنگ بزن خیلی صمیمی تبریک بگو و از اینکه نمیتونی بری خیلی ابراز ناراحتی کن و بگو در اولین فرصت که ...

کادوشو چ کنم؟؟چون میخوام پول بدم زشت نیست بدم ب مادرشوهرم بهش بده؟؟

کادوشو چ کنم؟؟چون میخوام پول بدم زشت نیست بدم ب مادرشوهرم بهش بده؟؟

من تا حالا توی چنین شرایطی نبودم. ولی ترجیح میدادم وقتی حالم خوب شد برم خونه ش و کادو رو هم اون موقع بهش بدم .

من اگه بودم نه کادوشو میفرستادم نه تو جشن دهه بهش میدادم ،زنگ میزدم برا تبریک و میگفتم ان شاالله سر فرصت میام دیدنیت خونتون و اون موقع کادوشم میبردم

صلوات محمدی پسند بفرست