2777
2789
عنوان

چرا دوستم اینجوریه

145 بازدید | 9 پست

هیچ دوستی ندارم آدم خونگرمی هم نیستم تا کسی خودش باهام دوست نشه اصلا حرف نمیزنم با هیچکس خیلی دوست داشتم همه دورو بودن و زهرشونو ریختن منم ارتباطمو قطع کردم . حالا فقط ۶ ساله با یکی دوستم صمیمی هستیم اون مشکلی داشته باشه من باید دونه به دونه بشینم حرفاشو گوش کنم بهش مشاوره بدم ولی هیچوقت اون واسه من اینجوری نبوده باهاش درد و دل میکنم فوقش میگه عجب . ای بابا بیخیال . چی بگم و... طوریه که دیگه هیچ حرفی نمیزنم باهاش وقتی حالم بده نیاز دارم یکی آرومم کنه  باید بریزم تو خودم هیچکس نیست راهنماییم کنه باهاش مشورت کنم واقعا خوشحال دخترایی که دوست صمیمی خوب دارن اینا همیشه حالشون خوبه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست صمیمی معنی نداره 

تکیه نکن به بودن کسی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام