2777
2789
عنوان

با ادمای سمی اطرافتون که اذیتتون میکنن چه رفتاری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 66 پست

من یکی دوبار یه چیزی بگه هیچی نمی‌گم ولی ببینم سوزنش رو اون حرف گیر کرده یچی میگم لال میشه دیگهه

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیشه حذف کرد بعضی ادمارو

کم کن ارتباطات رو ، خط مرزی رو مشخص کن ، بهشون لبخند نزن ، سرد رفتار کن 

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

قطع رابطه کردم چه مجازی چه واقعی 

بعضا مجبور میشم باهاشون تو یه محیط قرار بگیرم نیش میزنن صد برابر بدتر نیش میزنم با خاک یکسانشون میکنم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

من از زندگیم حذفشون کردم

خوش بحالت

من چون از تنهایی میترسم و مامان بابام ی ذره به فکرم نیستن و هرشب بیرونن مجبور میشم هرشب برم پیش کسی و همه از هم بدتر همه برا زندگیم تصمیم میگیرن و از همه خستم و نمیتونم حذف کنم

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂