2777
2789
عنوان

هیچ امیدی به زندگی ندارم

174 بازدید | 27 پست

همه میگن شوهرت خیانت کرده رفته

دیگه بر نمی گرده

خودتو عذاب نده منتظر نمونم طلاق بگیر برو

ولی من انگار روح تو بدنم نیس

امید ندارم

میترسم از تنهایی 

آدم خانواده نداشته باشه طلاقم بگیره

بعد هی میگم خب بچم تا هفت سالگی پیش من باشه بعد می‌ره پیش باباش

اونم ک خودش نگهداری نمیکنه نیفته زیر دست مادر بزرگ و پدر بزرگ 

چطور شبا بدون بچم بخوابم

چطور بدون بچم غذا بخورم

مگه هفت سالش بشه من طاقت میارم ک چند روز نبینمش؟

پاره تنمه 

خدا چیکار کنم

میگن بچتو از حالا بده باباش خودت برو ازدواج کن

خیلیا اینجور بودن

ولی منه مادر چجور پا بذارم رو بچم وقتی میدونم باباش پا گذاشته رو بچش و ب خاطر خیانتش مارو ترک کرده و نابودمون کرده

هر چی فکر میکنم آروم نمیشم

خودشم درخواست طلاق داده و مراحل آخره

مهریه هم یک سکه پیش پرداخت و سالی یک سکه حکم صادر شده

نفقه بچم هم ماهی دو تومن

پس هیچ جوره ب شوهرم فشار نمیاد

خب عزیزم حضانت بچه رو سعی کن بگیری این طور که تو میگی مث که پدرش علاقه ای به گرفتن حضانت بچه نداره

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لا اقلش اینه که الان میتونی آزاد باشی نه با کسی که دوست نداره .

الان یه بچه داری مث ماه .

مطمئن باش اونم میاد پیشت.

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

لا اقلش اینه که الان میتونی آزاد باشی نه با کسی که دوست نداره .الان یه بچه داری مث ماه .مطمئن باش او ...

نه الآنم ماهی یکبار ک‌ می‌ره پیش باباش وقتی برمیگرده میگه دوستت ندارم میخام برم با بابایی زندگی کنم

الان داشت با خودش بازی میکرد دیدم میگه میخام برم خونه مامان جون بابا جون،زندگی کنم پیش بابایی،عمو حسن و ...

خب عزیزم حضانت بچه رو سعی کن بگیری این طور که تو میگی مث که پدرش علاقه ای به گرفتن حضانت بچه نداره

اره میگه مهریه تو ببخش حضانت کامل میدمت حتی پنج دقیقه نمیام دیدنش 

دوست من همه چیو بخشید حتی ی ماشین ک ب اسم خودش بود حضانت بچه رو گرفت.الان پسرش ۱۳ ۱۴ سالشه‌.از خداشه شوهرش بیاد ببرتش.خرجش کنه.بچه بزرگتر میشه نیازاشم بیشتر میشه مادر مگه چقد میتونه هزینه کنه

نه الآنم ماهی یکبار ک‌ می‌ره پیش باباش وقتی برمیگرده میگه دوستت ندارم میخام برم با بابایی زندگی کنما ...

بچه پیرو خوش اخلاقیه بعضی چیزا رو نمی فهمه ،

شما سعی کنید یکم خوش برخورد تر باشید با اسنکه واقعا میدونم چقدر سختتونه ،ولی خب اینطوری اونم باهاتون راه میاد .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

دوست من همه چیو بخشید حتی ی ماشین ک ب اسم خودش بود حضانت بچه رو گرفت.الان پسرش ۱۳ ۱۴ سالشه‌.از خداشه ...

اره منم مشکلم همینه مهریه ببخشم از پس مخارج بر نمیام اگ ماشین داشتم می‌تونستم سرویس مدارس بگیرم ولی اونم ندارم حتی

حالا که تو این شرایط هستی...

بهترین راه حل...

قوی باش و برو...... زندگی تو خودت با دستای خودت بساز‌. بچه تم با خودت ببر که دست کسی نیفته. اگر بعدنا شرایط ازدواج پیش اومد. طرف خودش شرایط ت رو می بینه دیگه یا قبول میکنه یا نه.

فقط بخواه . و بلند شو.به کسی وابسته نباش.

اولش سخته اما بعدش خوشحال میشی از تصمیم ت.

اگر بمونی هر روز باید چیزای بدتر ببینی تو اون زندگی.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
بچه پیرو خوش اخلاقیه بعضی چیزا رو نمی فهمه ،شما سعی کنید یکم خوش برخورد تر باشید با اسنکه واقعا میدو ...

بخدا باباش خرجی نمی‌ده ولی هر اسباب بازی چیزی بخواد براش میخرم یخچال خالی از خوراکی نمیمونه،پارک و اینور اونورم میبرمش ولی اون یه روز ک می‌ره پیش باباش عوض میشه

اره میگه مهریه تو ببخش حضانت کامل میدمت حتی پنج دقیقه نمیام دیدنش

خیلی پروعه مرتیکه مهریه رو ببخشی عمرا همچین کاری نکن ولی بچه رو هم نباید به هیچ وجه دست همچین ادمی بسپاری تا هفت سالگی که پیش خودتته سعی کن وکیل بگیری شاید بشه حضانتشو بگیری

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
حالا که تو این شرایط هستی...بهترین راه حل...قوی باش و برو...... زندگی تو خودت با دستای خودت بساز‌. ب ...

خیلی ب این چیزا ک گفتی فکر میکنم ولی باز ته دلم راضی نیستم ب طلاق هی میگم خدایا کمک کن درست بشه شوهرم برگرده  سر زندگیمون 

ولی اون لحظه های ک کن زار میزنم اون تو بغل زنیکه ی خرابه

خیلی پروعه مرتیکه مهریه رو ببخشی عمرا همچین کاری نکن ولی بچه رو هم نباید به هیچ وجه دست همچین ادمی ب ...

ترسم برا بعد هفت سالگی سه

شاید خودش بگه میخام برم پیش بابام