زننمد مدیر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3052 عنوان خارپاشنه چلاقم کرده وای خدا شفام بده😑 | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 28 پست راه حلی دارین بگین ثوابه بخدا نابودم زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 1403/08/27 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3052 علائمش چیهمن پنجشنبه مهمون داری کردمحسابیاز جمعه پاشنه پام جوری درد میکنه که پام رو نمیتونم بذارم ز ... فشار نمیتونی بدی روشو ،سرپا موندنی پات خورد میشه صبح بیدارشدنی پات مچ ب پایین قفله زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3052 اسم که نداره از این صندوق قدیمیادبود که چوبی بود داخلش میوه میزاشتند اهان پیدا میکنم اگه بدونم خوب میکنه زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3052 خودتون دست میزنید کف پا چیزی حس میکنید من که به خودم مشکوکم نمیدونم غده س😔 دست میزنم حس نمیکنم فقط دردشو میفهمم تو عکسم مشخص بود زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
آنيس عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5145 فشار نمیتونی بدی روشو ،سرپا موندنی پات خورد میشه صبح بیدارشدنی پات مچ ب پایین قفله وای دقیقا همینم من😨 همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 22881 دست میزنم حس نمیکنم فقط دردشو میفهمم تو عکسم مشخص بود خوب میشی کاش برا منم خار پاشنه بود حداقل یه درمان داشت. ببخشید یه سوال درمورد گلم دارم چند ماه هس گل فیکوس من رشدش متوقف شده نمیدونید برا چیه؟
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3052 وای دقیقا همینم من😨 باید بگم به مرور بیشترم میشه بیچاره شدی زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3052 خوب میشی کاش برا منم خار پاشنه بود حداقل یه درمان داشت. ببخشید یه سوال درمورد گلم دارم چند ماه هس گل ... کود 202 و هیومیک اسید بده از قسمت بالا ،کله گلو قیچی کن بذا سری تازه سبز شه خاکشم گل و ماسه نباشه کوکوپرلیت بزن زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
آنيس عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5145 باید بگم به مرور بیشترم میشه بیچاره شدی واسثی نههههههمن از جمعه فلج شدم بخدا🤦🏼♀️ همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3052 خوب میشی کاش برا منم خار پاشنه بود حداقل یه درمان داشت. ببخشید یه سوال درمورد گلم دارم چند ماه هس گل ... بعدم عزیزم انشالا چیزی نیس نگران نباشید زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3052 واسثی نههههههمن از جمعه فلج شدم بخدا🤦🏼♀️ خیلی بده میفهممت من داغونم زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 22881 کود 202 و هیومیک اسید بده از قسمت بالا ،کله گلو قیچی کن بذا سری تازه سبز شه خاکشم گل و ماسه نباشه کو ... ممنونم عزیزم.
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 22881 بعدم عزیزم انشالا چیزی نیس نگران نباشید خیلی مهربونی. انشاالله کارت بگیره رزق روزیت زیاد بشه. وپاتم به زودی خوب بشه
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3052 خیلی مهربونی. انشاالله کارت بگیره رزق روزیت زیاد بشه. وپاتم به زودی خوب بشه قربونت برم با دعای شما دوست خوبم🥺❤️🍁 زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 22881 قربونت برم با دعای شما دوست خوبم🥺❤️🍁 خواهش میکنم عزیز دلی🌹😍