با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
اگه علاقه داشته باشی و تمرینات زیاد داشته باشی یاد میگیری
مثل وقتی نوشتن بلد نبودی و با تمرین و تکرار یاد گرفتی
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
اول باید طراحی کار کنی،استادت بهت شکل مخروط و مکعب و چیزای راحت یاد میده بهت توضیح میده چجوری مداد دستت بگیری چطور بکشی...، ولی چیزایی که بهت میگه زیاد تمرین کن ،بعدا که طراحیت خوب شد برو مدادرنگی کار کن
پس الان پیشنهاد شما اینه ی دوره طراحی شرکت کنم قبلش ؟
پیشنهاد نیست اجبار 😂 طراحی مثل الفبا می مونه تا یاد نگیرید اصلا هیچ تکنیک رنگی رو نمیتونید درست اجرا کنید حتما هم از اساتید خبره کمک بگیرید نه اونهایی که به زور خودشونو به هنر بند کردن !