بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
با یه خانومه که خواهرش براش پیدا میکنه میرن تو رابطه خانومه شوهر داشته براش نقشه میچینه🤣🤣میبرنش تو یه محله ییی خیلی خیلیییی شر مث سگگگ زدنش سرش ۴۰ تا بخیه خورده دماغش شکسته فکش شکسته ۴۰ میلیونم داده پول وکیل دلم خنک شد این دهمم باید بیاره مهریمو بده امروز دادگا حکم داد
عزیزم شوهر منم سرتاپا دو زار نمی ارزه انگشت کوچیکه منم نمیشه بهم خیانت کرد منم تقریبا یک ماهی میشه فهمیدم بدبختی اینجاس خونوادم میگن باید بخاطربچه ها بمونی باهاش خوب باش باهاش من دلم خون از دستش حالم ازش بهم میخوره میترسم بلایی سر خودم بیارم ولی نمیتونم با این بمونم
برای فرج امام زمان زیاد دعا کن و از خودش بخواه هدایتش کنه ،امام زمان بی جواب نمیذاره بنده ای که در حقش دعا میکنه رو💚
گشایش میشه برات حتما امتحان کن
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚