2777
2789
عنوان

روزهای پروسه طلاق

994 بازدید | 60 پست

سلام بعد از مدت ها و ممنونم که گاهی اوقات تو تاپیک های قبلیم ازم می پرسیدین جدا شدم یا نه..

بله در پروسه طلاق هستم ولی حالم خیلی بده.روح و روانم به هم ریخته.تنها چیزی که حالم و خوب می کنه شغلم هست.که از صبح برم و عصر برگردم. من دیگه به خانوادم پناه بردم البته فعلا چون امکان مستقل شدن دارم..

دو هفته آخر زندگیمون اصن دیوونه شده بود.هی می گفت شبا جن میاد پیشت می خوابه.تو شیطان هستی..شبا از خواب بیدارم می کرد می گفت زیر پتو جن قابم کردی..من و گوشه خونه گیر می نداخت در و قفل می کرد همین جور زل می زد بهم..فقط خدا می دونه چی کشیدم..

برام دعا کنید.این روزا واقعا تموم می شه؟ نکنه یهو وسطش پشیمون بشم؟ دعا کنید قوی باشم و دیگه ازش بکنم…

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی پشیمون بشی ؟؟فایده موندش چی بود ؟حامیت بود ؟تکیه گاه امنت بود ؟جایی که آدم بیمار میشه هرگز د ...

خدا شاهده کلی تلاش کردم.از چند سال پیش کلی راه اومدم.نمی خواستم زندگیم بپاشه 😭 ولی نخواست..خیلی اذیت شدم خیلی…

سلام منم تو پروسه ی طلاق هستم بی حس شدم به هر چیزی بچه هامم پیش پدرشون هستن ولی خیلی قوی تر شدم واقع ...

من همه ش گریه می کنم.دلم برای خونه م تنگ شده 😭 با چه امید و آرزویی با سختی جلو اومدم..این موقع ها که شب می شه قلبم سنگینه و فقط گریه…

خدا شاهده کلی تلاش کردم.از چند سال پیش کلی راه اومدم.نمی خواستم زندگیم بپاشه 😭 ولی نخواست..خیلی اذی ...

این اسم زندگی نبود ...فقط یه تعهد کاغذی همراه با اسارت بود.. ..زندگی جایی هست که انرژی و امید باشه که بتونیم به هدف هامون برسیم .

من همه ش گریه می کنم.دلم برای خونه م تنگ شده 😭 با چه امید و آرزویی با سختی جلو اومدم..این موقع ها ک ...

باید از اول شروع کنی ..اون وابستگی های واهی رو بریز بیرون ..باید سرگرم باشی ..برای خودت بنویس ۵ سال دیگه کجایی و بهش پایبند باش

چه روحیه قوییی داری تورو خدا منم راهنمایی کن حالم بد شده بعد طلاق

شما طلاق گرفتی؟

خب چرا بد؟؟برای چی جدا شدی؟؟اگه دوست داشت راضی نمیشد طلاقت بده 

به بدیاش فکر کن یا هم اصلا میخوای بهش فکر کنی خودتو سرگرم کن 

مگه حالا چی شده آسمون به زمین اومده؟؟زندگی کن کی گفته حتتتتما باید یه مرد باشه تا ادامه بدی وگرنه نمیشه