2777
2789
عنوان

شوهرم منو از خونه بیرون انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=360887207]بنظرم تو باید مینداختیش بیرون هرچند عصبانی ترمیشد و جدی جدی پرتت میکرد ولی سعی کن جدی باشی و اذیتش ...[/

بديش اینه آدم مستقلیه به من نیازی نداره مطمئنم نمیاد آشتی منم هیچ وقت برنمیگردم 

سر چی چی بهش گفتی

یه چیزی گفت که بهش گفتم ابله بعد گفت تو خانوادت تربیت نداره از همون خانواده ای خانواده لجنی دارید منم همینارو به خوانواده خودش گفتم که داغ کرد 

اینم بگم خانوادم همیشه بهش محبت میکنن دوسش دارن بهش احترام میذارن ولی این  اینجوری بهشون میگه 

خوب حالا چرا دعواتونو میخوایین همه بفهمن میرفتی تو اتاق درو قفل میکردی صبح حالتون خوب میشد هنوزم انگ ...

دفعه اولمون نیست دعوا میکنیم هیچ وقت نذاشتم کسی ذره ای بویی ببره ولی این سری منو رسما بیرون انداخت گفت از خونه من گمشو اونوخت چطور باید میموندم 

صبر کن گذشت زمان درست میکنه همه چیزو . ولی خب نباید میومدی ازخونت بیرون میگفتی اینجا خونه منم هست ت ...

بهش گفتم ولی همش میگفت برو بیرون از خونه م منم عزت نفس دارم نمیتونم تحمل کنم همچین چیزیو

پس اگه اینطوره بهتره بمونی خونه بابا تا خودش خبر ازت بگیره

با شناختی که ازش دارم نمیاد هیچ وقت چون لجباز و مغروه 

یه سوال دارم واقعا شما خانوما با شده آتون دعواتون میشه از این حرفا نمیزنید که شوهرم بهم میگه بی ادب خب پس تو دعوا چی میگن بهم قربون صدقه هم ک نمیرن