2777
2789
عنوان

از یه دختری تو خیابون خوشمون اومد برا داداشم زنه خیلی بد بر خورد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2839 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خوشمون اومد چیه مگه کالاست. بد حرف زدین. اول باید مجرد بودنشو میپرسیدین بعدم مودبانه بیان میکردین

شما بگین چجوری بیان میکردیم مجرد بودن که آره مجرد بود من از قیافش متوجه شدم بعد خانومه می‌گفت متاهل نگفت گفت ما به غریبه دختر نمیدم بعد تو خیابان هم حرف نمی‌زنم بعد ما هم که نمی خواستیم تو خیابان حرف بزنم می‌خواستیم شماره بگیریم 

عزیزم الان این مدل خواستگاری صورت خوشی نداره و عرف نیست . ولی کارتون انقدری اشتباه نبوده که بخوان بهتون بی احترامی کنن . فوقش آدم یه نه میگه و رد میشه بر خوردن نداره

خدایا شکرت 
عزیزم الان این مدل خواستگاری صورت خوشی نداره و عرف نیست . ولی کارتون انقدری اشتباه نبوده که بخوان به ...

اخه ازدواج فامیلی که میگن خوب نیست آشنا هم دختری ندیدم به برادرم بخوره 

خب شما بگین ما باید چیکار میکردیم ما تا حالا از کسی خوشمون نیومده بود تو خیابون اولین با بود

عزیزم تو خیابون بر چه مبنایی از کسی خوشتون میاد فقط قیافه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اخه ازدواج فامیلی که میگن خوب نیست آشنا هم دختری ندیدم به برادرم بخوره

میفهمم پیدا کردن دختر خوب سخته . شما هم ظاهر دختر خانم رو پسندیده بودید کارتون خیلی بد نبود ولی تجربه شد دفعه بعد جور دیگه ای اقدام کنید . انشالا یه دختر خوب و خانواده دار پیدا کنید 

خدایا شکرت 
دوره این کارا ک مادرو خاهر میرن اینور اونور عروس میبینن میگن همین خوبه گذشته

والا عموم یدونه خودش گرفته یه روز میگه دوست دارم یه روز میگه طلاق می‌خوام ما گفتیم اول خودمون یکی پیدا کنیم تحقیق کنیم رفت آمد کنیم بعد ازدواج کنن