2777
2789

سلام مهربونا 

آخر هفته تدارک چیدیم ۷۰۰ کودک کار را کباب بدیم 

با نون سنگگ و گوجه و فلفل 

دعا کنید اجناسی که آورده زود به فروش بره توی بازار🌸

شما هم توی نذر شریکید 

انشالله عکس های مراسم و ... را آخر هفته تاپیک میزنم 

برای اجرای این کار به دعای قشنگتون مدیونیم❤️

اگرم کسی ایده بهتری داره توی تاپیک بهم بگه👌

به نظرتون چه چیزهایی توی بسته غذایی باشه بهتره و ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول باشه🌺

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

عزیزم کودکان نیازی به فلفل ندارن 

بجاش کره و نیم پرس برنج بزارید 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

خدا خیرتون بده عزیزم چقدر با درک و شعورید😍😍😍انشالله خدا به کسب و کارتون برکت میده آمین از ته دلم براتون دعا میکنمم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤