2777
2789
عنوان

خانمای باردار و با تجربه ی لحظه میاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست

اگه حالت خوب نباشه دکتر حتی ایبوپروفن هم مینویسه و داروهای دیگه. استامینوفن واسه وقتیه که با استراحت خوب میشی

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا راستی شلغمو یادم نبود.فک کنم یکی دو تا داشته باشیم هنوز

اگه تو خونه عسل داریداخل شلغمو خالی کن عسل بریز بزار تاصبح بمونه اب میندازه ابشو بخور فوووق العادس اگه عسل نداری نمک

یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست از نقطه ای بترس که شیطانی ات کند.
اگه تو خونه عسل داریداخل شلغمو خالی کن عسل بریز بزار تاصبح بمونه اب میندازه ابشو بخور فوووق العادس ا ...

عسل طبیعی دارم.تازه با ابجوش و ابلیمو طبیعی خوردم.ولی سابقه آلرژی شدید دارم.الان بدجور تنگیه نفس دارم و اصلا راه گلوم بسته ست

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش

عزیزم قرص سرماخوردگی نباید بخوری. فقط باید مواظب باشی تب نکنی. تب خطرناکه. اگه یکم دمای بدنت بالا رفت استامینوفن ساده میتونی مصرف کنی. چون تب توی بارداری خطرناکه و زایمان زودرس میاره. منم سرما خوردم دکتر فقط استامینوفن داد و برای گلودردم قرص سفکسیم.گفت نباید تب کنی مواظب باش.

اگه عسل داری داخل ابجوش عسل و یکم آب لیمو بریز خیلی خوبه. صبح و شب بخور.

از عطاری چهارگل و اویشن بگیر دم کن بخور مثل چایی.

چهارتخم هم خوبه.

شلغم و لیموشیرین هم بخور. من با اینا خوب شدم.

عزیزم قرص سرماخوردگی نباید بخوری. فقط باید مواظب باشی تب نکنی. تب خطرناکه. اگه یکم دمای بدنت بالا رف ...

باشه عزیزم.ممنون.

عسل و ابلیمو خوردم.

شلغمم فقط یدونه داشتیم ک گذاشتمش بپزه.

به عسل الرژی داری؟ پس نخور عزیزم. 

نه به عسل.خودم الرژی دارم و تواین فصل خیلی اذیت میشم.الان ک نمیتونم دارو بخورم و اسپره استفاده کنم خیلی سختمه