2777
2789
عنوان

دوستان من برگشتم ولی نمیتونم فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 112 پست

یعتی چی بگم من از شوهر افریته ام طلاق گرفتم بچمم گرفتم الان قربونش بشمم ده سالشه الان خودم خونه دترم ماشینم دارم یه شغل خوبم دارم مهریه رم از حلقومش کشیدم بیرون چسبوندم به زخمای زندگیم یه ابم روش:/

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

میتونی بدون داشتن رابطه و محبت شوهرت زندگی کنی ؟؟؟شوهرت بدون محبت و رابطه نگهت میداره خونش خرج شما و بچه هارو میده؟؟

اگر میتونی تو خونش فقط به خاطر بچه هات و خودت زندگی کن و به خودت برس بزار اونم با هرکی میخواد باشه فقط نفیه شماهارو بده کافیه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنهمن نمیدونم خانومای دیگه چی دارن که ما نداریم

من براش سه تا بچه اوردم اون نزاییده بود و ...

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

به فکر خودت باش ...

طبق نیاز خودت بهش نزدیک شو 

بخاطر خودت و آرامش روحت سعی کن یادت بره 

دیگم پیگیر کاراش نباش چون سخته که بچه هاتو ول کنی و بری ...

سعی کن فقط خودتو و حال خودتو خوب کنی عزیزم 

این زخم جاش میمونه ولی خوب میشی دردش کم میشه به خودت برس و خوب باش

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
کلا خیانت همینجوریه خب چه تو حالت رل باشی این اتفاق بیفته و چه تو حالت ازدواج این اتفاق خیانت بیفته ...

بچه هام خیلی اذیت شدن و میشن

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
شما چیزی کم نداری از تنوع طلبی مرداست

مردا  شاید تنوع طلب باشند اما این خانم‌ها هستند که دم دستی هستند و باعث خرابی زندگی همجنس خودشون میشن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

شما هم بچه داری؟

ما دوست بودیم ولی حال الانتونو درک میکنم سرد شدین هی فک میکنی حرفای که بهت زده به اونم زده جاهای که تو رو نبرده اونو برده یا بخاطرش چقدر بهت دروغ گفته 

خدا لعنت کنهمن نمیدونم خانومای دیگه چی دارن که ما نداریم

هرزگی بلدن ک ما بلد نیستم عزیزم ، مردا هم جذب هرزه ها میشن ، از یه طرف یه زن قدیس میخان برا ابرو زندگی شون یه هرزه برا عشق و حالشون 

بچه هام خیلی اذیت شدن و میشن

ببین اگر پشتیبانی داری خانواده پشتتم و جایی رو داری و پولی داری که می‌تونی هزینه بکنی واقعاً پیش این شخص نمون چون گاهی اوقات موندنه بیشتر از رفتن به آدم ضرر می‌زنه چه به خودت چه به بچه‌ها 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

کاملا حق داری.. شما فقط به خاطر بچه هات برگشتی..ودرحال حاضر اصلا نیاز نیست تو بغلش بری. محبت کتی. حرف محبت امیزبزنی.اینا روحتما بهش بگو..فقط همخونه باش..شااید بعدها ببخشیش وبتونی بااین مسائل کنار بیای

پارسا پسرمامان😍