2777
2789

باشوهرم بحثمون شد ، بهم فحش خیلی بدی داد ،یعنی یه فحشی که برمیگرده به مادرم، بعدش معذرت خواهی هم کرد گفت عصبانیم کردی نفهمیدم چی گفتم، حتی گفت غلط کردم، امامن محلش ندادم، دوروزه باهاش سرسنگینم هرکار میکنم فراموش کنم و باهاش حرف بزنم نمیتونم ،مدام فحشش توذهنمه و گریه میکنم که چرااین حرفابه من زد.منم خیلی عصبانی شدم ولی هیچوقت به خودم اجازه ندادم به پدرومادرش بی احترامی کنم یا اوناراقاطی دعوامون کنم.

اگه شما بودید میبخشیدید؟ من چکارکنم ،

درصورتیکه ازاولشم مقصر بحث ودعوامون خودش بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوری رفتار کن که متوجه بشه چقدر حرفش بد بوده و چقدر ازارت داده بی احترامیش.

بعد که متوجه پشیمونیش شدی اتمام حجت کن که تحت هیچ شرایطی به پدر و مادرت و خودت توهین و بی احترامی نکنه حتی تو دعوا.

و اگه تکرار نشد ببخش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

حالا ک عذرخواهی کرده ببخشید فهمیده اشتباه کرده .دفعه دیگه یکی گفت دوتا جوابشو بده 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

حالا که عذرخواهی کرده یعنی پی به اشتباهش برده ،ببخش ولی بهش بگو که خانواده و بخصوص پدر و مادرم خط قرمزمه و دوم اینکه اونا مقصر دعوا و بحث ما نیستند و احترام بزرگترامون واجبه

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ممنون ازراهنماییای همتون، بخدا من کاریش نداشتم، ازاول ازدواجمون همینجوریه ، هرچندروز به یه بهونه یه بحث ودعوایی راه میندازه، یه بارسراینکه هرهفته میرم خونه بابام ، یه بار میگه چرامامانت اینجودی به من نگاه کرد، چراداداشت اونجوری گفت ، چراشوهرخواهرت این کاراکرد