2777
2789
سه چهار روز دیگه منطقی بهش بگو آخه بی شوهر ؛ من خوشم نمیاد اینطوری مثل گا و رفتار میکنی

هزار بار گفتم نمیفهمه 

27 سالشه ولی یه شخصیت مودی داره 

خودمم سنم کمه چیکار کنم من 

وقتی دیر بیاد خونه نمیدونم چی درسته چی غلط 

چیکار کنم که دیگه تکرار نشه

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پس هیچی دیگنکیکو من جا ت بودم با چایی میخوردم خودم🤭🥹😂

بزرگه چجوری بخورم اونهمه کیکو😞

امشب نیاد من چی کنم😭

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
فعلا بذار بگذرهبعدش با یه مشاور خانواده صحبت کن نه در پیتی هایی مثل من (:

عزیزم این چه حرفیه

در حال حاضر احتیاج به کمک دارم😞

نامزدم شده خانواده اش مسافرت بودن من خانواده خودم پیجوندم رفتیم اونجا یه دفعه دوستاش ماشین شاسی خرید ...

وقتی برگشت چیکار کردی؟

حرفی نزده بهش؟

اون چی گفت

وقتی برگشت چیکار کردی؟حرفی نزده بهش؟اون چی گفت

قهر کردم لباس بیرونیم پوشیدم با همون خوابیدم اونم فرستادم رو مبل 😂

گفت وسیله نداشته دیگه با ماشین اونا بوده رفتن قلیون کشیدن ساندویچ سرد خوردن نصف ساندویچ گاز زده هم برا من آورده بود 

قهر کردم لباس بیرونیم پوشیدم با همون خوابیدم اونم فرستادم رو مبل 😂گفت وسیله نداشته دیگه با ماشین او ...

بنظرت اگه همسرم امشب نیومد چی کنم

زنگ بزنم بهش؟

جوابمو نداد چی؟🥺