2777
2789
عنوان

این سونو رو همه انجام میدن؟

160 بازدید | 13 پست

سلام خانما. سونوی واژینال برای طول سرویکس (دهانه ی رحم) رو همه انجام میدن؟

دکترم برام ننوشته الانم هفته ی نوزدهم. امروز سونوی آنومالی بودم، سونوگراف خیلی تعجب کرد که انجام ندادم، گفت همه ی شکم اولی ها انجام میدن

حالا من استرس گرفتم چرا دکترم ننوشته، نکنه مشکلی پیش بیاد

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

من که انجام ندادم

سونوی واژینال نبود ولی طول دهانه رحم تو برگه ام نوشته بود

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همون سونو معمولی هم طول سرویکس مشخص میشه حتما لزومی نداره سونو واژینال باشه البته واژینال دقیقتره ...

نه البته امروز سونوگراف گفت مشکلی نیست ولی چیزی ننوشته و تعجب کرد که واژینال ندادم

پس سونو گرافیتون خوب نبوده چون معمولا تو سونوهای اولیه یکی از چیزهایی که مهمه و چک میشه همینه

دکترش خوبه، گفت من مشکلی نمیبینم. فقط براش عجیب بود که دکترم ننوشته

سونوی واژینال رو زمان بارداری برای مسائل خیلی حساس می نویسن. چون یه مقدار خطرناکه. احتمال ضربه به دهانه رحم هستش. کلا سونو واژینال و سونو دو و سه بعدی جزو موارد خطرناکه.

بعضیا قرار بود یه ب و س کوچولو باشن 😍😍 کار بالا گرفت به دنیا اومدن😲😲😲
نه البته امروز سونوگراف گفت مشکلی نیست ولی چیزی ننوشته و تعجب کرد که واژینال ندادم

قبلا هم همونجا رفته بودید؟چون دکتر منم چیزی ننوشته بود فقط نوشته بود بررسی رحم حاملگی و ... خودش تا هفته ۱۷ هر دفعه مینوشت و چک میکرد همه چیز و  وگرنه حتما نباید واژینال باشه البته الان اوایل بارداری ۱ سونو واژینال میدن  اما نه همه 

قبلا هم همونجا رفته بودید؟چون دکتر منم چیزی ننوشته بود فقط نوشته بود بررسی رحم حاملگی و ... خودش تا ...

بله همیشه همین جا میرم