2777
2789
عنوان

چقد به پول حلال و حروم اعتقاد دارید

830 بازدید | 64 پست

من خودم خیلی برام مهمه اما دیگه  اون ارزش سابق رو تو جامعمون نداره ‌.مردم به یه سطحی رسیدن فقط دیگه به فکر پولن . برای من شرایط کسب درامد از راه حرومش بازه یکی امروز میگفت اگه این کارو نکنی بچت تو اینده فحشت میده که جای بنز سواره ماشینه اشغاله

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد.

بچم هم اگه حروم لقمه نباشه اون قدر بیشعور نمیشه که برای پول منو فحش بده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

خ زیاد اعتقاد دارم

با پول حلال تا جایک بتونم همه چی واسه بچم فراهم میکنم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خیلی زیاد 

نمی‌خوام از خودم تعریف کنم 

من آنلاین شاپ دارم دوستم برام مشتری پیدا کرده بود می‌گفت برم بهش بگم مامانم سفارش داده عالی بوده و اینا 

منم گفتم وقتی سفارش نداده برا چی دروغ بگی بهش اون پول برا من حرومه انگار

دیگه نذاشتم بگه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

اصلا نظر دیگران برامون مهم نیست 

هم خودم و هم الحمدالله همسرم خیلی روی این قضیه حساس هستیم و رعایت میکنیم 

اتفاقا تو شغل همسرم راه سود بیش از حد معمول باز 

اما به درصد واقعی قانعیم 

خوشحالیم از اینکه بچه ها با لقمه حلال بزرگ میشن

دروغ چرا

اگه شرایطش برام پیش میومد، دریغ نمیکردم

چون ده ها و صدها نفر رو دیدم با مال حروم کیف زندگی رو میکنن.

بعد جالبیش اینجاس که خیلیاشون ادعای مذهبی بودن هم دارن.

اون دنیا؟ بمونه واسه معتقدین!!

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

برکت نداره.بچه هات به بیراهه کشیده میشن.خرج دواودکترمیشه

من که بچه ندارم این کارم نمیکنم ولی میگم دیدگاه بعضیا اینه . بعضیا نه خیلیا

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!