2777
2789

میشه لطفا توحید بخونید برای خواسته ای که دارم

ناخواسته یه اشتباهی کردم لطفا دعا کنید اون اتفاقی که ازش ترس دارم نیوفته🥺😭ممنونم ازتون

اگر خوندید لایک کنید منم براتون توحید میخونم 😭❤

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾

لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾

وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾ 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾

لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾

وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾ 

انشالله هرخواسته ای دارین برآورده بشه

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمقُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾لَمْ یَلِدْ وَل ...

لطفا بیاین تاپیک اخرم و براش دعا کنین اجرتون باخدا..خیلی احتیاج داره تو کماست❤️‍🩹😞

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
ایشابا حاجت بگیری برامنم بخون فردا ازمایش دارم مثبت شه

مرسی عزیزم

انشالله هرچی خیره واست پیش بیاد 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمقُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾لَمْ یَلِدْ وَل ...

🙏🏻🙏🏻

خوندم عزیزم لطفا توهم بیا تاپیک اخرم و برای یه مریض جوون که تو کماست دعا کن خیلی احتیاج داره❤️‍🩹😞

انشالله که زودتر شفا بگیرن عزیزم

براشون ایه الکرسی میخونم

لطفا بیاین تاپیک اخرم و براش دعا کنین اجرتون باخدا..خیلی احتیاج داره تو کماست❤️‍🩹😞

کی توکماس؟

بله حتما.

انشالله خداشفاش بده زودترحالشون خوب بشه

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
انشالله که زودتر شفا بگیرن عزیزمبراشون ایه الکرسی میخونم

ممنون اجرت با خدا..لطفا از ته دلت دعا کن براش🥺❤️‍🩹

کی توکماس؟بله حتما.انشالله خداشفاش بده زودترحالشون خوب بشه

یکی از اشناهامونه..لطفا از ته دلت دعا کن خوب شه❤️‍🩹😞خیلی احتیاج داره